Τσιλιγγίρης: «Δεν έχω άγχος»

Τσιλιγγίρης: «Δεν έχω άγχος»

Gazzetta team
Τσιλιγγίρης: «Δεν έχω άγχος»

bet365

Ο νεαρός γκολκίπερ του Αρη ανέφερε πως δεν αισθάνεται πλέον πίεση κάτω από τα γκολπόστ

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός με αμέτρητες αγορές στη Vistabet.gr.

Για την αναμέτρηση με τον Ατρόμητο που ακολουθεί, αλλά και τη δική του παρουσία κάτω από τα γκολπόστ του Αρη, μίλησε ο Απόστολος Τσιλιγγίρης στη NOVA.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ
«Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι αλλά είμαστε πολύ καλά προετοιμασμένοι για το παιχνίδι. Θα πάμε για τη νίκη και είμαστε βέβαιοι ότι θα την πάρουμε. Είμαστε καλύτεροι ομάδα με ισάξιους και καλύτερους παίκτες και πιστεύω θα νικήσουμε».
Αν η αισιοδοξία του πηγάζει από το αήττητο που έχει χτίσει ο Άρης με τον Μίχαελ Ένινγκ και τις καλές εμφανίσεις που πραγματοποιούν:
«Από όλα αυτά, βλέπω την ομάδα στις προπονήσεις το πάθος που υπάρχει. Όλοι θέλουμε να πάρουμε τη νίκη σε αυτό το ματς γιατί μπορεί να μας πάει ψηλά στην βαθμολογία».
Για το γεγονός ότι ο Άρης είχε κόντρα στην Λαμία την υπεροχή αλλά δεν μπόρεσε να καθαρίσει το παιχνίδι:
«Για ακόμα μια φορά δεν ήμασταν αποτελεσματικοί και δεν μπορέσαμε να βάλουμε τη μπάλα στα δίχτυα που αυτό είναι το σημαντικό στο ποδόσφαιρο. Όλα τα παιδιά θέλουν να παίξουν και να αποδείξουν ότι μπορούν να σκοράρουν για να κερδίσει η ομάδα».
Πως βιώνει πλέον την εμπειρία του ως τερματοφύλακας του Άρη:
«Σίγουρα για εμένα ήταν σημαντικό να πάρω αυτά τα παιχνίδια. Πλέον έχω ηρεμήσει δεν έχω, καθόλου άγχος και είμαι έτοιμος να αγωνιστώ όταν μου το ζητήσει ο προπονητής».
Για το πως ένιωσε όταν ξαφνικά βρέθηκε σε πρωταγωνιστικό ρόλο:
«Ήταν ξαφνικό αλλά ευτυχώς πήγαν όλα καλά και θέλω να μείνω σε αυτό».
Για το γεγονός ότι ο προπονητής του τον σύγκρινε με τον Κασίγιας στα ξεκινήματα του:
«Αυτό ήταν τρελό!»
Για το γεγονός ότι θα τεθούν αντιμέτωποι με τον Σάββα Παντελίδη που μέχρι πρότινος ήταν στον Άρη:
«Ο Ατρόμητος έχει ένα καινούργιο προπονητή, θέλουν να δείξουν το κάτι παραπάνω αλλά πιστεύω ότι θα πάρουμε τη νίκη».
Αν υπάρχουν στοιχεία που έχουν αλλάξει στον Άρη, μετά την αποχώρηση Παντελίδη:
«Έχουν μπει αρκετά πράγματα από τότε που έφυγε ο κύριος Παντελίδης, γνωρίζει τους παίκτες και θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Θα είναι δύσκολο και για ψυχολογικούς λόγους για κάποια παιδιά».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα