ΑΕΚ: Καρέρα κι άλλος ένας...

ΑΕΚ: Καρέρα κι άλλος ένας...

Γιώργος Τσακίρης
ΑΕΚ: Καρέρα κι άλλος ένας...

bet365

Η Α.Ε.Κ. πλέον δουλεύει το plan b με τον Ιλια Ίβιτς να μιλάει και να προχωράει την υπόθεση του Ιταλού κόουτς και ενός ακόμη το όνομα του οποίου δεν έχει δει το φως της δημοσιότητας
Μετά το ναυάγιο της υπόθεσης Σλούτσκι ο οποίος αξίωσε μια εβδομάδα για να απαντήσει στην πρόταση της ΑΕΚ, ο Ίλια Ίβιτς είναι σε συζητήσεις με τον Μάσιμο Καρέρα, αλλά και έναν ακόμη τεχνικό το όνομα του οποίου δεν έχει γραφτεί...
Ο Ιταλός κόουτς είναι μια από τις περιπτώσεις που συζητάει αρκετό καιρό η ΑΕΚ και προσπαθούσε παράλληλα με τον Λεονίντ Σλούτσκι. Επιθυμία και στόχος του Σέρβου τεχνικού διευθυντή της Ένωσης είναι να τελειώσει άμεσα, έως και αύριο το πρωί, το θέμα του Καρέρα... Γι' αυτό και έχει άλλωστε stand by μια ακόμη περίπτωση προπονητή... Ο Καρέρα πέρασε τα περισσότερα χρόνια της ποδοσφαιρικής του καριέρας στη Γιουβέντους, όπου υπήρξε συμπαίκτης με τον Αντόνιο Κόντε.
Πολύ καλοί φίλοι οι δυο τους, θα συνεργάζονταν και χρόνια αργότερα στους Μπιανκονέρι αλλά στον πάγκο τους. Ο Καρέρα άρχισε την προπονητική του καριέρα από τα τμήματα υποδομής της Κυρίας και το 2011 έγινε βοηθός του Κόντε, όταν ο τελευταίος είπε "ναι" στην πρόταση του Αντρέα Ανιέλι.
Τη σεζόν 2012-13 μάλιστα, όταν ο Κόντε έμεινε στην εξέδρα για τέσσερις μήνες λόγω τιμωρίας, ο Καρέρα ήταν στον πάγκο ως πρώτος προπονητής της Γιούβε, κατακτώντας μάλιστα το Σούπερ Καπ με αντίπαλο τη Νάπολι και πανηγυρίζοντας την πρόκριση από τον όμιλο του Champions League εις βάρος της τότε πρωταθλήτριας Ευρώπης Τσέλσι. Παρέμεινε στους Τορινέζους ως το 2014, όταν και αποχώρησε μαζί με τον Κόντε ακολουθώντας τον στην εθνική Ιταλίας, με την οποία έφτασαν στους "8" του Euro το 2016.
Εκεί χώρισαν και οι δρόμοι του με τον Αντόνιο, αφού ο τελευταίος πήγε στην Τσέλσι ενώ ο Μάσιμο αποδέχθηκε την πρόταση της Σπαρτάκ Μόσχας, αποφασίζοντας να δουλέψει ως πρώτος προπονητής. Και το έκανε κατακτώντας, στην πρώτη του σεζόν, το πρωτάθλημα Ρωσίας, μαζί με το Σούπερ Καπ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα