ΑΕΚ: Ζήτησε χρόνο ο Σλούτσκι, προχωράει το plan B ο Ίβιτς

ΑΕΚ: Ζήτησε χρόνο ο Σλούτσκι, προχωράει το plan B ο Ίβιτς

Γιώργος Τσακίρης
ΑΕΚ: Ζήτησε χρόνο ο Σλούτσκι, προχωράει το plan B ο Ίβιτς

bet365

Ο 48χρονος Ρώσος τεχνικός διευκρίνισε πως θέλει χρόνο και δεν μπορεί να απαντήσει τόσο άμεσα στην ΑΕΚ, τον οποίο δεν έχει διαθέσιμο η ομάδα για το θέμα του προπονητή και έτσι φαίνεται να προχωράει στην άλλη επιλογή.
Το βράδυ της Πέμπτης προέκυπτε θέμα αρνητικής απάντησης του Λεονίντ Σλούτσκι στην ΑΕΚ από Ρώσους συναδέλφους, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν ισχύει αφού αυτό που ζήτησε στην επαφή του και με την ΑΕΚ ο 48χρονος Ρώσος τεχνικός ήταν επιπλέον χρόνος να το σκεφτεί. Ο Ίβιτς είχε γνωστοποιήσει την πρόθεση της ΑΕΚ να έχει μία όσο το δυνατόν πιο άμεση απάντηση (σ.σ. έως δηλαδή την Παρασκευή), κάτι που όπως ενημέρωσε ο Σλούτσκι ήταν αδύνατο να πράξει με αποτέλεσμα να προκρίνεται το plan B.
Τι σημαίνει αυτό; Ο Ίλια Ίβιτς φαίνεται να προχωράει άμεσα την 2η περίπτωση που ήρθε σε επαφή όλες αυτές τις ημέρες και είχε προκρίνει μαζί με τον Σλούτσκι. Τουλάχιστον αυτό αναφέρει το ρεπορτάζ. Το θέμα είναι να γίνει γνωστό σύντομα το τι ισχύει και με τον 2ο τεχνικό που είχε στην λίστα του ο Ίβιτς και εάν είναι τόσο προχωρημένη ώστε να δύναται η ΑΕΚ να μιλήσει για δεδομένο deal έως αύριο Παρασκευή με τον νέο προπονητή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα