Μάντζιος: «Σημαντικό που ξεφύγαμε»

Gazzetta team
Μάντζιος: «Σημαντικό που ξεφύγαμε»

bet365

Ο κόουτς της Λαμίας μίλησε για το χθεσινό ματς με τον Αρη και τη «μάχη» του πρωταθλήματος
Για το χθεσινό παιχνίδι της Λαμίας με τον Αρη και όχι μόνο, μίλησε ο κόουτς της ομάδας Ακης Μάντζιος στο Metropolis.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ
Για τα θετικά αποτελέσματα της Λαμίας: «Σίγουρα δεν είναι κακός απολογισμός εάν αναλογιστεί ότι η ομάδα δεν είχε νίκη όλες αυτές τις αγωνιστικές. Είναι πολύ σημαντικό. Ήταν το πιο ανταγωνιστικό και πιο δύσκολο παιχνίδι. Τα διεκδικείς όλα τα παιχνίδια και άλλοτε τα καταφέρνεις και άλλοτε όχι.
Έχει δύο σκέλη το παιχνίδι. Παίξαμε καλά και ήμασταν ανταγωνιστικοί στο α ημίχρονο. Καταφέραμε να κάνουμε το γκολ. Ήμασταν απειλητικοί, φτάναμε στην περιοχή του Άρη και συν τοις άλλοις δεν απειληθήκαμε. Στο β ημίχρονο δεχθήκαμε πίεση από τον Άρη που έβαλε γκολ. Αλλάξαμε διάταξη για να είμαστε πιο συμπαγής και πιστεύω ότι σε γενικές γραμμές τα καταφέραμε».
Την απουσία του Ιντέγε: «Νομίζω ότι σε παιχνίδια που έρχεται η μπάλα συχνά στην περιοχή η απουσία του Ιντέγε. Ίσως ο χθεσινός Άρης χωρίς τον Ιντέγε να είναι πιο αποτελεσματικός και πιο απειλητικός. Όλα τα παιδιά έχουν ταχύτητα μπροστά. Υπάρχει φυσικά και η ποιότητα. Είναι καλή ομάδα, παίζει κάθετο ποδόσφαιρο και παράγει φάσεις. Βέβαια, ο κόσμος και όλοι μας θέλουμε το αποτέλεσμα αλλά ο Άρης είναι σε καλό δρόμο και πιστεύω πως οι ομάδες δύσκολα θα καταφέρουν να πάρουν βαθμούς».
Το βήμα παραπάνω που δεν έρχεται: «Δεν ξέρω ποια είναι η αιτία. Αυτό θα πρέπει να το ξεπεράσει και να μάθει όταν έχει το στόχο μπροστά του να τα καταφέρνει».
Τον Φετφατζίδη: «Ο Φετφατζίδης μπορεί να ανοίξει κλειστές άμυνες και είναι επικίνδυνος. Πριν έρθουμε δώσαμε μεγάλη έμφαση στην ανάλυση του παίκτη».
Τη Λαμία: «Εμείς όταν ήρθαμε, η ομάδα ήταν σε δύσκολη βαθμολογική θέση. Η όλη ατμόσφαιρα ήταν ιδιαίτερα δύσκολη. Έχουμε δουλέψει αρκετά. Η ομάδα έχει έμπειρα παιδιά που αντιλαμβάνονται εύκολα τι ζητάς και τι θέλεις. Είναι σημαντικό που ξεφύγαμε. Έχει ακόμη δρόμο το πρωτάθλημα. Δεν έχουμε πολλές λύσεις στον άξονα. Για να κάνεις το βήμα παραπάνω χρειάζεσαι ενίσχυση»
Τον Τουράμ: «Είναι ένας παίκτης που δουλεύει στις προπονήσεις. Είναι ευχάριστος. Είναι ένα παιδί που ένιωθα από την πρώτη ημέρα ότι ήθελε στήριξη. Δεν είχε βάλει γκολ. Η καλή διάθεση και η ικανότητα που έχει βγαίνει πλέον».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα