Ατομικό πρόγραμμα ο Τόνσο

Ατομικό πρόγραμμα ο Τόνσο

Gazzetta team
Ατομικό πρόγραμμα ο Τόνσο

bet365

Με εξαίρεση τον Μάρτιν Τόνσο, ο Μίκαελ Ένινγκ δεν έχει να διαχειριστεί προβλήματα ενόψει του εντός έδρας αγώνα (1/12) με τη Λαμία στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Επιστροφή στοιχήματος* στο Champions League ! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Ο Αργεντίνος μέσος ακολούθησε και πάλι ατομικό πρόγραμμα και δεν υπολογίζεται για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Στην ενημέρωσή της η ΠΑΕ Άρης αναφέρει: «Πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ ενόψει του κυριακάτικου εντός έδρας αγώνα με τη Λαμία. Στην προπόνηση, που ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα για την τεχνική ηγεσία της ομάδας μας, ο Μάρτιν Τόνσο (διάταση στο δεξιό γαστροκνήμιο), που σταδιακά έχει αρχίσει να ανεβάζει ρυθμό, ακολούθησε και πάλι ατομικό πρόγραμμα. Αύριο, Πέμπτη, θα ακολουθηθεί το ίδιο πρόγραμμα (πρωινή προπόνηση στο «Δασυγένειο»).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα