ΑΕΚ: Ο Νίκολιτς και οι άλλοι...

ΑΕΚ: Ο Νίκολιτς και οι άλλοι...

Γιώργος Τσακίρης
ΑΕΚ: Ο Νίκολιτς και οι άλλοι...

bet365

Ο Ίλια Ίβιτς προχωράει το θέμα του προπονητή, έχει ξεχωρίσει δύο με τρεις περιπτώσεις ξένων αποκλειστικά τεχνικών και μια από αυτές που σκέφτεται σοβαρά είναι ο Μάρκο Νίκολιτς.

Το θέμα του νέου προπονητή «τρέχει» πλέον με πιο εντατικούς ρυθμούς στην ΑΕΚ με τον Ίλια Ίβιτς να έχει επισπεύσει τις διαδικασίες τις τελευταίες ώρες. Το ιδανικό θα ήταν ο νέος προπονητής να βρεθεί άμεσα, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν είναι εύκολο, με τον Νίκο Κωστένογλου να προετοιμάζει τη δεδομένη στιγμή τους κιτρινόμαυρους για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον ΟΦΗ το Σάββατο.

Άλλωστε, όπως έχουμε ξανατονίσει, ο Σέρβος τεχνικός διευθυντής θέλει να προχωρήσει σε μια σίγουρη επιλογή, χωρίς ρίσκο, η οποία θα πετύχει για να οδηγήσει την ΑΕΚ στην επόμενη μέρα. Ο Ίβιτς στοχεύει στην αγορά του εξωτερικού και μέχρι στιγμής έχει ξεχωρίσει δύο με τρεις περιπτώσεις αποκλειστικά ξένων τεχνικών.

Μία από αυτές που σκέφτεται σοβαρά είναι ο Μάρκο Νίκολιτς, ο οποίος μέχρι χθες βρισκόταν στον πάγκο της Βίντι. Ο Σέρβος τεχνικός έλυσε τη συνεργασία του έπειτα από δυόμιση περίπου χρόνια στον πάγκο της ουγγρικής ομάδας. Ο 40χρονος Νίκολιτς στο παρελθόν είχε καθίσει στον πάγκο της Παρτίζαν σε δύο διαφορετικές περιόδους (2013-2015 και 2016-2017), οδηγώντας την μάλιστα στο νταμπλ το 2017, κάτι που... εκτόξευσε προπονητικά τις μετοχές του.

Εκείνο το καλοκαίρι ο Νίκολιτς ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Βίντι, με την οποία μάλιστα τέθηκε αντιμέτωπος πέρυσι με την ΑΕΚ στα πλέι οφ του Champions League, όπου οι κιτρινόμαυροι πανηγύρισαν την πρόκριση στους ομίλους. Με τη Βίντι ο Νίκολιτς πέραν του ότι κατάφερε να τη βάλει στους ομίλους του Europa League, πανηγύρισε ένα πρωτάθλημα και ένα κύπελλο Ουγγαρίας το 2018 και το 2019 αντίστοιχα. Επίσης στο παρελθόν ο Νίκολιτς έχει περάσει από Ραντ, Βοϊβοντίνα και Ολίμπια Λιουμπλιάνας.

Η περίπτωση του 40χρονου Σέρβου προπονητή, λοιπόν, είναι από αυτές που βρίσκεται ψηλά στη λίστα του Ίβιτς. Μαζί με αυτήν, όπως αναφέραμε, υπάρχουν και άλλες δύο που απασχολούν επίσης σοβαρά και οι επαφές που θα προχωρήσουν μέσα στο επόμενο διάστημα θα κρίνουν και τον εκλεκτό για τον πάγκο της Ένωσης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα