Πρόβλημα με Βέρντε

Πρόβλημα με Βέρντε

Gazzetta team
Πρόβλημα με Βέρντε

bet365

Με τον Ντανιέλε Βέρντε να μην προπονείται λόγω προβλήματος στην ποδοκνημική, συνεχίστηκε η προετοιμασία της ΑΕΚ για τον αγώνα με τον ΟΦΗ. Επέστρεψε ο Τσιγκρίνσι, τίποτα το σοβαρό ο Γαλανόπουλος.

Επιστροφή στοιχήματος* στο Champions League ! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Ο Ντανιέλε Βέρντε δεν έλαβε μέρος στην προπόνηση της Τρίτης λόγω ενοχλήσεων στην αριστερή ποδοκνημική και θα υποβληθεί σε εξετάσεις. Ατομικό πρόγραμμα για τον Κλωναρίδη, ενώ ο Σαμπανάτζοβιτς δεν προπονήθηκε εξαιτίας της γαστρεντερίτιδας που τον ταλαιπωρεί.

Από την πλευρά του ο Κώστας Γαλανόπουλος υποβλήθηκε σε απεικονιστικό έλεγχο, από τον οποίο δεν προέκυψαν ευρήματα και ακολούθησε μέρος του κανονικού προγράμματος. Οι υπόλοιποι παίκτες γυμνάστηκαν κανονικά, όπως και ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι.

Η αυριανή προπόνηση της ΑΕΚ είναι προγραμματισμένη στις 11.00.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα