Αστέρας Τρίπολης - Βόλος 0-0

Δημήτρης Τομαράς
Αστέρας Τρίπολης - Βόλος 0-0

bet365

Στην βροχερή Τρίπολη, σε ένα ματς που θα ξεχαστεί γρήγορα, Αστέρας και Βόλος δεν πρόσφεραν κάτι ιδιαίτερο, έμειναν στο 0-0 και η μάχη της παραμονής συνεχίζεται. Με 10 από το 57' οι Αρκάδες λόγω αποβολής του Τασουλή.
Οι Αστέρας Τρίπολης και Βόλος έμειναν στο μηδέν στο γήπεδο των Αρκάδων. Καλύτεροι όσο έπαιζαν με 11 οι γηπεδούχοι που έμειναν με 10 μετά την αποβολή του Τασουλή στο 57'.
ΠΩΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ
Ο Αστέρας άρχισε με 4-4-2: Παπαδόπουλος τέρμα, άμυνα με Βαλιέντε, Σουάρεθ, Κώτσιρα και Τασουλή. Κέντρο με Καπίγια, Φερνάντεζ, άκρα με Σίτο και Ριέρα και μπροστά τους Χαουρέγκι και Φερνάντεθ.
Ο Βόλος με 4-2-3-1: Μελίσσας κίπερ, άμυνα με Δημόπουλο, Τσίκα, Φεράρι και Μπεντάκη. Κέντρο με Μαξ και Τσοκάνη, επιτελικός ο Μάντζης, άκρα με Ζοάο και Τόρες και μπροστά τον Γέντρισεκ.
ΝΙΚΗΤΡΙΑ Η... ΒΡΟΧΗ, ΠΙΟ ΚΑΛΟΣ Ο ΑΣΤΕΡΑΣ
Στο πρώτο διάστημα του α' μέρους η βροχή ήταν εκείνη που... ξεχώρισε στο ματς παρά το ποδόσφαιρο και παρότι υπήρχε η υπεροχή των Αρκάδων. Ο Αστέρας είχε πιο καλή εικόνα μεσοεπιθετικά αλλά δεν έκανε την μεγάλη φάση για γκολ. Στο 27' ένα σουτ του Ριέρα κόπηκε σε κόρνερ. Στο 33' ένα σουτ του Φερνάντεθ βρήκε σε σώματα.
ΜΕΓΑΛΗ ΦΑΣΗ ΜΕ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΟΥ ΧΑΟΥΡΕΓΚΙ ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ 0-0
Στο 40ό λεπτό ο Χαουρέγκι βρέθηκε σε θέση βολής. Ωστόσο η κεφαλιά του σε πολύ καλό σημείο και ενώ δεν είχε μεγάλη πίεση έφυγε λίγο έξω. Οι δύο ομάδες πήγαν στην ανάπαυλα με το 0-0 να παραμένει.
ΑΠΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΤΑΣΟΥΛΗ ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΟΛΑ ΣΤΟ ΜΗΔΕΝ
Στο 57ο λεπτό ο Τασουλής είδε την κόκκινη για μαρκάρισμά του πάνω στον Μαξ και έτσι άλλαξαν τα αριθμητικά δεδομένα του αγώνα. Όμως ο Αστέρας παρά το πρέσινγκ του Βόλου διαχειρίστηκε καλά αμυντικά και τακτικά το ματς και έμεινε το 0-0. Οι φιλοξενούμενοι είχαν πάντως αρκετά καλές φάσεις με Ζοάο και Τόρες. Στο 92' ο Λουίς Φερνάντεθ είχε μεγάλη χαμένη ευκαιρία πάντως.
MVP: Δεν υπάρχει ο παίκτης που να έχει κάνει το μεγάλο ματς σήμερα. Δεν υπάρχει άρα και κορυφαίος.
ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥΣ: Κυρίως οι άμυνες των δύο ομάδων. Περισσότερο η άμυνα των Αρκάδων αφότου έμεινε με δέκα παίκτες ο Αστέρας. Η τακτική προσέγγιση του Αστέρα μετά την αποβολή του Τασουλή.
ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΡΙΚΟΣ: Σίγουρα ο Χαουρέγκι του Αστέρα για τις χαμένες ευκαιρίες του. Ο Τασουλής από την άλλη ξεκίνησε καλά, όμως λόγω της αποβολής του καθαρά μπαίνει σε αυτήν την κατηγορία.
Η ΓΚΑΦΑ: Οι χαμένες ευκαιρίες του Χαουρέγκι στο παιχνίδι για τον Αστέρα.
ΤΟ ΣΤΡΑΓΑΛΙ: Με προβλήματα στο πειθαρχικό σκέλος η διαιτησία. Και σε θέματα υποδείξων φάουλ και σε κάρτες για τις 2 ομάδες. Για την αποβολή του Τασουλή ο Τσαγκαράρης στάθηκε στο ότι πάτησε τον Μαξ, τον αντίπαλό του. Ορθώς ακυρώθηκε το γκολ του Δημόπουλου για οφσάιντ.
ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ GAZZETTA.GR: Ο Αστέρας Τρίπολης με βάση την εικόνα του α' μέρους έπρεπε να είχε προηγηθεί αλλά δεν το έκανε. Μάλιστα άξιζε να είναι μπροστά στο αποτέλεσμα. Στο 2ο μέρος μένοντας με δέκα παίκτες αναγκαστικά διαχειρίστηκε το ματς απέναντι στον Βόλο. Οι Βολιώτες από την άλλη μεσοεπιθετικά ανοίχθηκαν και επιχείρησαν να απειλήσουν παραπάνω μόνο όταν έμεινε με δέκα ο Αστέρας. Ο διαιτητής πάντως εκνεύρισε πάντως και αποσυντόνισε τις δύο ομάδες αν και σωστά ακυρώθηκε το γκολ του Δημόπουλου για οφσάιντ.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Παπαδόπουλος, Βαλιέντε, Σουάρεθ, Κώτσιρας, Τασουλής, Καπίγια, Φερνάντεζ, Σίτο (79' Μουνάφο), Ριέρα (60' Άνχελ), Χαουρέγκι (68' Μαρκ Φερνάντεθ) και Φερνάντεθ.
ΒΟΛΟΣ: Μελίσσας, Δημόπουλος, Τσίκας, Φεράρι, Μπεντάκης, Μαξ, Τσοκάνης, Μάντζης, Ζοάο (87' Λύρατζης), Τόρες (90+ Αλλάχ) και Γέντρισεκ (45+ Τσαούσης).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα