Χωρίς Κρίστισιτς με Άρη...

Χωρίς Κρίστισιτς με Άρη...

Γιώργος Τσακίρης
Χωρίς Κρίστισιτς με Άρη...

bet365

Ο Σέρβος μέσος έμεινε σπίτι του λόγω της γαστρεντερίτιδας που τον ταλαιπωρεί, δεν πήγε στα Σπάτα και ο Ζεράλντες που ήταν εμπύρετος, παρουσία Ίβιτς η προπόνηση

Μπάγερν - Παναθηναϊκός με Live Streaming* & προσφορά* (21+) | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Χωρίς τον Νέναντ Κρίστισιτς θα αντιμετωπίσει τον Άρη στο ΟΑΚΑ η ΑΕΚ. Πλέον πρέπει να θεωρείται δεδομένη η απουσία του Σέρβου μέσου που δεν ανέβηκε καν στα Σπάτα λόγω της γαστρεντερίτιδας που τον ταλαιπωρεί από χθες.
Εμπύρετος στο σπίτι του έμεινε και ο Ζεράλντες. Δύο επιπλέον προβλήματα για τον Νίκο Κωστένογλου αφού για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση απουσιάζουν και οι Τσιγκρίνσκι (τραυματίας) και Λιβάια (τιμωρημένος).
Στο προπονητικό κέντρο της Ένωσης βρέθηκε και ο Ίλια Ίβιτς όπως συνηθίζει αφού βρίσκεται πάντα κοντά στην ομάδα και παρακολούθησε την προπόνηση των «κιτρινόμαυρων».
Πριν την έναρξη του προγράμματος ο Νίκος Κωστένογλου με τους συνεργάτες του έδειξαν βίντεο και ανέλυσαν στους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ τον τρόπο παιχνιδιού του αντιπάλου τους. Με ατομικό πρόγραμμα συνέχισαν οι Τσιγκρίνσκι και Κλωναριδης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα