ΑΕΚ: Ξαφνικό πρόβλημα με Κρίστιτσιτς ενόψει Άρη

ΑΕΚ: Ξαφνικό πρόβλημα με Κρίστιτσιτς ενόψει Άρη

Δημήτρης Βέργος
ΑΕΚ: Ξαφνικό πρόβλημα με Κρίστιτσιτς ενόψει Άρη

bet365

Απρόοπτο με τον Νέναντ Κρίστιτσιτς, ο οποίος έχασε την προπόνηση της Πέμπτης λόγω γαστρεντερίτιδας και λογικά φαντάζει δύσκολο να προλάβει τον Άρη.

Χωρίς τον Νέναντ Κρίστιτσιτς έλαβε χώρα η απογευματινή προπόνηση της ΑΕΚ στα Σπάτα καθώς ο Σέρβος μέσος έμεινε εκτός λόγω γαστρεντερίτιδας.

Ο Κρίστιτσιτς αναμενόταν να ξεκινήσει βασικός πλάι στον Κώστα Γαλανόπουλο στον χώρο της μεσαίας γραμμής απέναντι στον Άρη, ωστόσο λαμβάνοντας υπόψη ότι η γαστρεντερίτιδα είναι μία ίωση που εξαντλεί τον οργανισμό, ο Σέρβος μέσος δύσκολα μάλλον θα προλάβει την αναμέτρηση.

Οι Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι και Βίκτωρας Κλωναρίδης που δεν υπολογίζονταν, λόγω των τραυματισμών που αντιμετωπίζουν, συνέχισαν το ατομικό τους πρόγραμμα. Να θυμίσουμε φυσικά πως ο Νίκος Κωστένογλου δεν θα έχει στη διάθεσή του λόγω καρτών τον Μάρκο Λιβάια.

Οι παίκτες της ΑΕΚ θα προπονηθούν ξανά στα Σπάτα το πρωί της Παρασκευής στις 11:00.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα