Ο ΟΦΗ παραχωρεί εισιτήρια στην ΑΕΚ, αρνητική η αστυνομία

Gazzetta team
Ο ΟΦΗ παραχωρεί εισιτήρια στην ΑΕΚ, αρνητική η αστυνομία

bet365

Η αστυνομία είναι αρνητική για την παρουσία των φίλων της ΑΕΚ στο Ηράκλειο για το ματς με τον ΟΦΗ, ωστόσο υπάρχει αισιοδοξία ότι η ΓΓΑ θα ανάψει το «πράσινο φως». Δίνουν εισιτήρια στην Ένωση οι Κρητικοί.

Η ΑΕΚ την επόμενη αγωνιστική αντιμετωπίζει τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο με την αστυνομία να είναι αρνητική στην παραχώρηση εισιτηρίων στους φίλους της Ένωσης, προτείνοντας να μείνει κλειστή η Θύρα 6.

Ωστόσο, παρά την αρχική άρνηση της αστυνομίας, υπάρχει αισιοδοξία πως η απόφαση από τη ΓΓΑ θα είναι διαφορετική και οι φίλοι της ΑΕΚ θα βρεθούν στις εξέδρες του «Γεντί Κουλέ».

Ο ΟΦΗ είναι θετικός στην παραχώρηση εισιτηρίων στους οπαδούς της ΑΕΚ και αυτό ίσως τελικά παίξει σημαντικό ρόλο στην τελική απόφαση.

Άλλωστε στις περισσότερες των περιπτώσεων η αστυνομία είναι αρνητική, όμως όπως έχει αποδειχθεί στο παρελθόν, αυτό δεν είναι και το καθοριστικό ως προς την απόφαση που θα ληφθεί στο τέλος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα