ΑΕΛ: Τι... προσφέρουν Ουάρντα και Κάτσε

ΑΕΛ: Τι... προσφέρουν Ουάρντα και Κάτσε

Gazzetta team
ΑΕΛ: Τι... προσφέρουν Ουάρντα και Κάτσε

bet365

Το μέγεθος της απώλειας των δύο παικτών στην Τούμπα, αντικατοπτρίζεται από τους αριθμούς τους...
Στην Τούμπα θα δοκιμαστεί η ΑΕΛ μετά τη διακοπή και εκτός των δεδομένων δυσκολιών που υπάρχουν ενόψει ενός παιχνιδιού κόντρα στον ΠΑΟΚ και μάλιστα εκτός έδρας, καλείται να διαχειριστεί και τις απουσίες των Αμρ Ουάρντα και Εργκους Κάτσε.
Αμφότεροι ανήκουν στον «Δικέφαλο του Βορρά» και παίζουν στους «βυσσινί» με τη μορφή του δανεισμού, κάτι που στερεί από τον Μιχάλη Γρηγορίου δύο «κομβικά» του στελέχη.
Το deal της μετακίνησής τους «έκλεισε» στα τέλη του Αυγούστου και άρχισαν να παίρνουν ματς από την 3η αγωνιστική, ενώ το ρεκόρ της Λάρισας με εκείνους στον αγωνιστικό χώρο είναι 4-2-2 και για αυτό «βλέπει» πλέι οφ. Ας δούμε με την... γλώσσα των αριθμών το πόσο σημαντικοί είναι για τη λειτουργία της, καθώς θα συγκρίνουμε τα πεπραγμένα τους με όλης της ομάδας από την αναμέτρηση της Νέας Σμύρνης και ύστερα. Δηλαδή στα 8 ματς που ήταν διαθέσιμοι.
*Η Λάρισα έχει σημειώσει 13 γκολ και εκείνοι μετρούν αθροιστικά τα 2 του Ουάρντα.
*Επειδή όμως ο Κάτσε διαθέτει εξαιρετικά χτυπήματα στις στατικές μπάλες και ο Ουάρντα εκτός των εκτελεστικών του ικανοτήτων φτιάχνει και παιχνίδι, έχουν μαζί 6 ασίστ, από 3. Σχεδόν μισές της ΑΕΛ σε αυτά τα 8 παιχνίδια (13).
*Σε αυτά τα παιχνίδια η Λάρισα έχει βγάλει 87 τελικές, εκ των οποίων ο Ουάρντα μετρά 29 (μακράν πρώτος στην σχετική κατηγορία) και ο Κάτσε 11.
*Δηλαδή το συγκεκριμένο διάστημα έχουν πετύχει το 15,3% των «βυσσινί» γκολ (2/13). Παράλληλα δημιούργησαν σχεδόν τα μισά (6/13), ενώ έκαναν το 45,9% των τελικών της Λάρισας (40/87).
*Την ίδια στιγμή αν και απουσίαζαν στα 2 πρώτα παιχνίδια της χρονιάς είναι μακράν οι πρώτοι πασέρ και επειδή «φτιάχνουν» παιχνίδι, σε εκείνους καταλογίστηκαν τα 53 από τα 134 φάουλ που υποδείχθηκαν υπέρ της Λάρισας από την 3η αγωνιστική και μετά. Δηλαδή το 34,4%, ουσιαστικά 1/3.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα