Αστέρας Τρίπολης: Νικητής ο Πέτρος (pics)

Gazzetta team
Αστέρας Τρίπολης: Νικητής ο Πέτρος (pics)

bet365

Οι Αρκάδες και ομάδα επίλεκτων της ΕΠΣ Αρκαδίας έδωσαν σήμερα έναν αγώνα διαφορετικό από τους άλλους
Υπάρχουν ορισμένα ματς που δεν υπάρχουν νικητές ή χαμένοι, όχι γιατί λήγουν ισόπαλα αλλά επειδή διεξάγονται για έναν ανώτερο σκοπό. Οπου το σημερινό του Αστέρα Τρίπολης με ομάδα επίλεκτων της ΕΠΣ Αρκαδίας, που οργανώθηκε για την οικονομική ενίσχυση του 17χρονου Πέτρου από τη Μεγαλόπολη, που πρέπει να μεταβεί στις ΗΠΑ και να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.
Ο νεαρός ήταν ο μεγάλος νικητής του παιχνιδιού και μάλιστα όχι μόνο έπαιξε για λίγο αλλά και σκόραρε, ενώ για την ιστορία η μεικτή της ΕΠΣ κέρδισε με 3-1 (Αλί Μπαμπά – Μέλλος, Τζήλος, Πέτρος).
Ο αντιπρόεδρος των Αρκάδων Δημήτρης Κενές σχολίασε σχετικά πως «για τον Αστέρα η συνεισφορά στον συνάνθρωπο και η κοινωνική δράση αποτελούν όχι απλώς προτεραιότητα, αλλά στην πραγματικότητα τον σκοπό της διαδρομής του.
Καλωσορίζουμε τον Πέτρο και την οικογένειά του στη δική μας οικογένεια και ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση και καλό αντάμωμα πολύ σύντομα. Ο Αστέρας είναι εδώ για την πόλη του, για την περιοχή του, για όλη την Αρκαδία, κυρίως όμως ο Αστέρας είναι και θα παραμείνει εδώ για ολόκληρη την κοινωνία. Ευχαριστούμε πάρα πολύ για την ανταπόκριση του κόσμου στο κάλεσμα που απευθύναμε για αυτόν τον τόσο ξεχωριστό ποδοσφαιρικό αγώνα».
Ο Παναγιώτης Αθανασιάδης, πατέρας του Πέτρου, ανέφερε ότι «θα ήθελα μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω θερμά την ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης και την Ε.Π.Σ. Αρκαδίας για την πρωτοβουλία να διοργανώσουν αυτόν τον αγώνα για τον Πέτρο. Επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο που όλες αυτές τις ημέρες έχει στηρίξει αυτή την προσπάθεια, που κάνει η οικογένειά μου και τους ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων που συμμετείχαν σε αυτό το παιχνίδι που είχε ιερό σκοπό. Ιδιαιτέρως θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Γιάννη Κώτσιρα που συνέβαλε τα μέγιστα για να πραγματοποιηθεί αυτός ο αγώνας και μας έχει στηρίξει με τον καλύτερο τρόπο».
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Ψεύτης, Ζορμπάς, Γλύνος, Ματθαίου, Παναγιώτου, Τανουσάι, Κανελλόπουλος, Μιχόπουλος, Παπαγεωργίου, Κώτσιρας, Αλι Μπαμπά. Επαιξαν και οι Χριστοδούλης, Αλέμης, Σωτηράκης, Στασινόπουλος, Γουσέτης, Τσιράκης, Προύτσος, Μπάτσι, Θεοδωρίδης, Θεοδωρακόπουλος Κ.
ΕΠΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ: Γεωργακόπουλος, Λάτσης, Παρασκευάς, Ρούμπος, Μακρής, Δήμος, Κακλαμάνος, Γαβαλάς, Καυκιας, Μέλλος, Σαλαπάτας. Επαιξαν και οι: Καραμπήλης, Γκάνας, Παρασκευόπουλος, Κωστόπουλος, Μάζης, Λαφογιάννης, Τζήλος, Δημητρέλης, Κατσαρός, Αλεξανδρής, Δημητρόπουλος, Γιαννόπουλος, Αντωνάκας, Λυμπερόπουλος Δ., Σεφερλής, Καδάς, Κούβαλης, Αβιαντόγλου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα