Πανιώνιος: Τέλος ο Μανιάτης

Θοδωρής Βασίλης
Πανιώνιος: Τέλος ο Μανιάτης

bet365

Μόνο τα τυπικά απομένουν για να αποτελέσει παρελθόν από τον Πανιώνιο ο Γιάννης Μανιάτης με τον διεθνή άσο πλέον να μην προπονείται με τους «κυανέρυθρους». Εντός της ημέρας θα υπάρξει συνάντηση για την λύση της συνεργασίας.

Επέστρεψε πριν ένα χρόνο με στόχο να βοηθήσει τον Πανιώνιο να αποφύγει τον υποβιβασμό, ενώ και και το γεγονός ότι έγινε μπαμπάς τον έφερε ξανά στα παλιά του λημέρια. Τον βοήθησε με τους «κυανέρυθρους» να τερματίζουν στην 6η θέση της βαθμολογίας. Φέτος, όμως, ο Γιάννης Μανιάτης είχε χάσει την θέση του στην ενδεκάδα με τον Νίκι Παπαβασιλείου να προτιμάει ακόμα και τον Μιλόγεβιτς για την θέση των χαφ.

Την ίδια ώρα οι ισορροπίες στα αποδυτήρια είχαν διαταραχθεί, ενώ και το επεισόδιο με τον Δημήτρη Ναλιτζή μετά το τέλος του αγώνα του Σαββάτου με τον Αρη ήρθε να επιβαρύνει την κατάσταση και αποφασίστηκε οι δύο πλευρές να διακόψουν την συνεργασία τους.

Ο έμπειρος μέσος δεν παίρνει μέρος πια στις προπονήσεις του Πανιωνίου κι εντός της ημέρας θα γίνει συνάντηση για την λύση της συνεργασίας τους, με την ομάδα της Νέας Σμύρνης να είναι η χαμένη από την υπόθεση αυτή, αφού μιλάμε για έναν ποδοσφαιριστή αξίας που με την εμπειρία του θα μπορούσε να βοηθήσει τη νεανική ομάδα του Ιστορικού στην μάχη που δίνει για την παραμονή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα