«Ο Ιωάννου στα ραντάρ της ΑΕΚ»

«Ο Ιωάννου στα ραντάρ της ΑΕΚ»

Gazzetta team
«Ο Ιωάννου στα ραντάρ της ΑΕΚ»

bet365

Τον 23χρονο αμυντικό του ΑΠΟΕΛ, Νικόλα Ιωάννου τσεκάρει η ΑΕΚ σύμφωνα με κυπριακό δημοσίευμα.

Όπως υποστηρίζει το 24sports.com.cy ο διεθνής Κύπριος αμυντικός Νικόλας Ιωάννου του ΑΠΟΕΛ έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον του τεχνικού διευθυντή της Ένωσης, Ίλια Ίβιτς.

Ο Ιωάννου αγωνίζεται στη θέση του κεντρικού αμυντικού, είναι αριστεροπόδαρος και μπορεί να παίξει και στη θέση του αριστερού μπακ, ενώ έχει ξεχωρίσει με τις φετινές εμφανίσεις του στον ΑΠΟΕΛ.

Στο παρελθόν αγωνιζόταν στις ακαδημίες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και από το 2014 πήρε μεταγραφή στον ΑΠΟΕΛ. Σύμφωνα με όσα αναφέρουν οι Κύπριοι, ο Ιωάννου παρακολουθείται από την ΑΕΚ, ωστόσο δεν είναι ακόμα σίγουρο αν θα προκύψει επίσημη πρόταση από την Ένωση.

Μάλιστα, όπως προσθέτει το 24sports.com.cy, η ΑΕΚ δεν αποκλείεται σύντομα να στείλει σκάουτ στην Κύπρο για να τσεκάρει από κοντά τον 23χρονο Κύπριο αμυντικό, ο οποίος έχει συμβόλαιο με τον ΑΠΟΕΛ ως τον Μάιο του 2023.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα