Αλέν: «Θα κερδίσουμε την ΑΕΚ»!

Gazzetta team
Αλέν: «Θα κερδίσουμε την ΑΕΚ»!

bet365

Ο Γάλλος πορτιέρο εμφανίστηκε αισιόδοξος για το ματς του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ. Τι είπε για τον Σα και την αναμονή του να παίξει πρώτη φορά στο Καραϊσκάκη.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Μπόμπι Αλέν στην κάμερα της Nova:
Για το παιχνίδι με την Μπάγερν: Eίναι κρίμα γιατί κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι, σεβαστήκαμε υπερβολικά τον αντίπαλο. Είχαμε πολλές ευκαιρίες αλλά πρέπει να μάθουμε γρήγορα και να προχωρήσουμε στο πρωτάθλημα. Αυτό είναι το πιο σημαντικό.
Για τα λόγια του Μαρτίνς μετά το ματς: Ο προπονητής μας είπε πριν από το ματς πως θα σκοράρουμε, γιατί διαθέτουμε καλή επίθεση. Ελπίζουμε να συνεχίσουμε ανάλογα. Δεν ήταν χαρούμενος για το αποτέλεσμα, αλλά για το πρόσωπο που δείξαμε στο γήπεδο.
Για το ντέρμπι με την ΑΕΚ: Θα ξεκουραστούμε και στην συνέχεια θα σκεφτούμε την ΑΕΚ. Θα κερδίσουμε!
Για την πρώτη του εμφάνιση με τον Ολυμπιακό και πως την περιμένει αλλά και τον Σα: Ανυπομονώ να αγωνιστώ για τον Ολυμπιακό σε αυτό το πανέμορφο στάδιο. Ο Σα είναι εξαιρετικός τύπος και δουλεύουμε πολύ σκληρά μαζί.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα