Χατζηγιοβάνης – Μπουζούκης: Φρέσκοι και πολύτιμοι

Χατζηγιοβάνης – Μπουζούκης: Φρέσκοι και πολύτιμοι

Κώστας Ζάλιαρης
Χατζηγιοβάνης – Μπουζούκης: Φρέσκοι και πολύτιμοι

bet365

Ο Παναθηναϊκός, κατέστησε ξεκάθαρο πως χρειάζεται τον καλό και ανανεωμένο Τάσο Χατζηγιοβάνη, όπως επίσης και το καθαρό μυαλό του Γιάννη Μπουζούκη.

Επιστροφή στοιχήματος* στον αγώνα Σέφιλντ Γιουνάιτεντ - Άρσεναλ και 200+ ειδικά στοιχήματα! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Οι «πράσινοι» πήραν τη δεύτερη νίκη τους στο φετινό πρωτάθλημα και αυτή εκτός έδρας, μετά το πέρασμα (ξανά με σκορ 1-0) από τη Νέα Σμύρνη.

Στο Περιστέρι, το απόγευμα της Κυριακής, η ομάδα του Γιώργου Δώνη στοιχεία που έχουν και θα έχουν τρομερή σημασία, ακόμα και σε περιπτώσεις που λείπει ο Μακέντα, ο οποίος φυσικά θεωρείται ο άνθρωπος που πρέπει να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα.

Στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο, λοιπόν, στην 7η αγωνιστική της Super League, το «τριφύλλι», πέρα από τη σταθερότητα στα μετόπισθεν, είχε και... κάτι το απρόβλεπτο στην επίθεση.

Ο Τάσος Χατζηγιοβάνης, με την ορμή και την ανάγκη να δώσει και τις δικές του απαντήσεις έπειτα από τη λύση στο θέμα του συμβολαίου του, παρουσίασε το πολύ καλό του πρόσωπο. Αυτό που ναι μεν υπάρχει, αλλά και που συχνά – πυκνά μπορεί να εξαφανιστεί και να χαθεί η ουσία από το παιχνίδι του.

Όταν ο νεαρός εξτρέμ βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση, ξέχωρα και τα επιπλέον κίνητρα που είχε απέναντι στον Ατρόμητο, προσφέρει στοιχεία που λείπουν από το «τριφύλλι»...

Κόντρα στον Ατρόμητο, πρόσφερε το απρόβλεπτο που χρειάζεται ο Παναθηναϊκός για να αιφνιδιάσει άμυνες και να φτιάξει επικίνδυνες καταστάσεις για την αντίπαλη εστία. Μπορεί με ευκολία να δώσει γκολ από τα πλάγια με επελάσεις στις οποίες ο Χατζηγιοβάνης είναι... «μανούλα», αλλά και ν' αποτελέσει γενικότερα ένα κορμί περισσότερο που θα πατάει περιοχή και θα έχει... επιλογές.

Μαζί με τον μεγάλο πρωταγωνιστή της νίκης της Κυριακής, ξεχώρισε και είναι άξιος αναφοράς, ο Γιάννης Μπουζούκης. Ο έτερος νεαρός άσος των «πράσινων», αγωνίστηκε στη δεξιά πλευρά και είχε την εξαιρετική ασίστ στο γκολ έχοντας αντιληφθεί την κίνηση του συμπαίκτη του σε φάση που έγινε ξεκάθαρο ότι αποτελεί προϊόν δουλειάς στις συνεργασίες και επίγνωση των χώρων που μπορεί να κινηθεί ο Χατζηγιοβάνης.

Και η δική του φρεσκάδα και σωστή σκέψη μπορεί ν' αποδειχθεί ουσιώδης για τον Γιώργο Δώνη. Ο Μπουζούκης έχει βιώσει... στο πετσί του την περσινή, βαριά, οδυνηρή και αρκετά περίεργη σεζόν, με αποτέλεσμα να καταλάβει τον τρόπο με τον οποίο οφείλει να κάνει διαχείριση των δυνάμεών.

Οφείλει ν' αντιλαμβάνεται πως όταν βρεθεί σε κατάσταση όπως αυτή στο Περιστέρι, δίνει λύσεις και είναι ικανός για το απρόβλεπτο της μιας μπαλιάς ή του σουτ που θα πάρει με ποδοσφαιρικό θράσος. Στο ματς της Κυριακής πήρε πρωτοβουλίες, δοκίμασε να στείλει τη μπάλα προς την εστία επιδεικνύοντας και αυτοπεποίθηση και χρειάζεται η καθαρή του σκέψη και οπτική στο εκάστοτε ματς...

Ο πανηγυρισμός του με τον Χατζηγιοβάνη και όσα του είπε στ' αυτί καθώς ήταν οι δυο τους αγκαλιασμένοι, σίγουρα φανερώνει και την αρκετά πιο ατσαλωμένη ψυχοσύνθεση των νεαρών παικτών της ομάδας. Όταν πάρουν και την ψυχολογία ενός καλού σερί θετικών αποτελεσμάτων, μπορούν ν' απελευθερώσουν στο χορτάρι κάτι που μόνο κέρδος θα είναι για τον Παναθηναϊκό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα