ΠΑΟΚ - Λαμία 3-0

Gazzetta team
ΠΑΟΚ - Λαμία 3-0

bet365

Ο ΠΑΟΚ μόλις στο 11' είχε... ολοκληρώσει το έργο του. Σε εκείνο το λεπτό έγινε το 3-0 επί της Λαμίας, που έμεινε μέχρι τέλους, σε μια βραδιά που την αποθέωση γνώρισε ο Βιεϊρίνια που επέστρεψε στη δράση μετά από 6 μήνες. Ο Δικέφαλος είχε και δύο δοκάρια με τους Σφιντέρσκι και Κρέσπο!

Μετά την διακοπή του πρωταθλήματος για τους αγώνες της Εθνικής, ο κόσμος του ΠΑΟΚ ήθελε κόντρα στην Λαμία στη Τούμπα να δει τρία πράγματα. Να κερδίσει η ομάδα του όσο γίνεται πιο εύκολα, να μην δεχθεί γκολ, κάτι που είχε γίνει σε όλα τα ματς που είχε δώσει, αλλά να ζήσει την επιστροφή του Αντελίνο Βιεϊρίνια μετά από έξι μήνες.

Τα είδε και τα τρία. Οι Θεσσαλονικείς επικράτησαν με το άνετο 3-0 το οποίο διαμορφώθηκε μέχρι και το 11' και γκολ δεν δέχθηκαν, για πρώτη φορά φέτος, αλλά και ο Ποπρτογάλος μπήκε, με την στιγμή στο 84' να πανηγυρίζεται περισσότερο και από τα τρία γκολ που μπήκαν στον αγώνα.

Ο ΠΑΟΚ έτσι έφτασε τα 42 παιχνίδια αήττητος και ανέβηκε στην 2η θέση με 17 βαθμούς μετά την ήττα της Ξάνθης από τον Άρη στα Πηγάδια, ενώ στον αντίποδα η Λαμία έμεινε στους 4, χωρίς ακόμα να έχει πανηγυρίσει κάποια νίκη.

Ψεκάστε, σκουπίστε, τελειώσατε...

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Την πολύ αρχή, γιατί ουσιαστικά στο 11' τελειώσε ο αγώνας. Οι Θεσσαλονικείς μπήκαν δυνατά και κατάφεραν μόλις στο 2' να προηγηθούν με τον Μίσιτς. Ο Κροάτης έκανε το μακρινό σουτ, ο Βελλίδης τραγικό λάθος και έτσι έγινε το 1-0 πολύ νωρίς. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Λημνιός μετά από σέντρα του Γιαννούλη και νέο λάθος του Βελλίδη έκανε με κεφαλιά το 2-0. Ωστόσο οι γηπεδούχοι δεν έμειναν εκεί και μόλις στο 11' ουσιαστικά τελείωσαν τον αγώνα. Ο Στοχ έκανε το γύρισμα και ο Σφιντέρσκι με τακουνάκι διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

Κατέβασε ταχύτητα

Από εκείνο το σημείο και ως το τέλος του ημιχρόνου, για να μην πούμε του ματς, ο ΠΑΟΚ κατέβασε ταχύτητα και από την στιγμή που δεν μπορούσε να απειληθεί έδειξε να κάνει συντήρηση δυνάμεων, με το 3-0 όχι απλά να μένει ως το τέλος του ημιχρόνου, αλλά να μην δούμε ούτε φάση.

Περίμεναν την είσοδο του Βιεϊρίνια

Στο δεύτερο όλο το γήπεδο έδειχνε πως ζούσε μόνο για μία στιγμή. Για την είσοδο του Αντελίνο Βιεϊρίνια μετά από έξι μήνες. Ο Πορτογάλος μπήκε τελικά στο 84' και ο χαμός που έγινε, δεν έγινε σε κανένα από τα τρία γκολ που μπήκαν. Μετά το 11' και το 3-0, η είσοδος του Πορτογάλου ήταν η πιο σημαντική στιγμή, σε σημείο ο κόσμος να φωνάζει στους παίκτες του ΠΑΟΚ να βγάλουν την μπάλα έξω προκειμένου ο αρχηγός να μπει μέσα. Εκτός της εισόδου του Βιεϊρίνια είχαμε και δύο δοκάρια και τα δύο για τους γηπεδούχους.

MVP: Με το πολύ ωραίο του γκολ άνοιξε το σκορ, ενώ συνολικά η παρουσία του ήταν πολύ καλή. Μιλάμε για τον Μίσιτς που κερδίζει τον τίλο του πολυτιμότερου στο ματς αυτό.

Στο ύψος του: Μόνο και μόνο που έγινε χαμός την στιγμή της εισόδου του, φτάνει για να σταθεί στο ύψος του. Φυσικά μιλάμε για τον Αντελίνο Βιεϊρίνια.

Αδύναμος κρίκος: Ο Βελλίδης ήταν πολύ αδύναμος κρίκος σήμερα για την Λαμία. Έφταιγε στα δύο από τα τρία γκολ και συνολικά η παρουσία του δεν ενέπνεε σιγουριά.

Η «γκάφα»: Και πάλι θα βάλουμε τον Βελλίδη και την φάση του πρώτου γκολ όπου πραγματικά έκανε τραγικό λάθος.

Το «στραγάλι»: Σε ένα ήρεμο παιχνίδι δεν είχε την δύσκολη φάση, αν και στις καθυστερήσεις φαίνεται να υπάρχει πέναλτι στον Ίνγκασον που ωστόσο δεν δόθηκε. Κανείς δεν φώναξε όμως γιατί το σκορ ήταν ήδη 3-0.

Το ταμείο του gazzetta.gr: Ο ΠΑΟΚ ήθελε να τελειώσει όσο γίνεται πιο νωρίς το παιχνίδι και το έκανε με τον πλέον πειστικό τρόπο. Οι Θεσσαλονικείς από το πρώτο λεπτό μπήκαν δυνατά, έκαναν ότι ήθελαν τον αντίπαλό τους και έφτασαν με άνεση στο 3-0. Και μάλιστα για πρώτη φορά δεν δέχθηκαν γκολ φέτος.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ (Άμπελ Φερέιρα): Ζίβκοβιτς, Μάτος, Ίνγκασον, Κρέσπο, Γιαννούλης, Αουγκούστο (65' Εσίτι), Μίσιτς, Στοχ (74' Ζαμπά), Λημνιός (84' Βιεϊρίνια), Μπίσεσβαρ, Σβιντέρσκι.

Λαμία (Σωτήρης Αντωνίου): Βελλίδης (46' Κάτσικας), Αντέτζο (55' Τζανετόπουλος), Πλιάτσικας, Βύντρα, Σκαντορβέλι, Μπεχαράνο (46' Μπουλούλης), Δημούτσος, Σκόνδρας, Βασιλόγιαννης, Τιρόνε, Ρόμανιτς.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα