Ροντρίγκο: «Μαθαίνω πολλά από τον Μάτος»

Ροντρίγκο: «Μαθαίνω πολλά από τον Μάτος»

Gazzetta team
Ροντρίγκο: «Μαθαίνω πολλά από τον Μάτος»

bet365

Ο Βραζιλιάνος αμυντικός ήρθε το καλοκαίρι στον ΠΑΟΚ γνωρίζοντας ότι θα είναι έντονος ο συναγωνισμός με τον συμπατριώτη του Λέο Μάτος για μια θέση στην ενδεκάδα των νταμπλούχων.

«Ο Λέο είναι ένας εξαιρετικός παίκτης. Γνώριζα το ότι είναι βασικός στον ΠΑΟΚ. Είμαστε καλοί φίλοι και από τη στιγμή που είναι καλύτερος από εμένα είναι λογικό να αγωνίζεται εκείνος», υποστήριξε σήμερα ο Ροντρίγκο Σοάρες, σε ραδιοφωνική συνέντευξη που παραχώρησε, όπου μεταξύ άλλων μίλησε για την πορεία του «Δικεφάλου» στο πρωτάθλημα και τη ζωή στη Θεσσαλονίκη.

Αναλυτικά όσα είπε ο Βραζιλιάνος αμυντικός του ΠΑΟΚ:

«Η Θεσσαλονίκη είναι μία όμορφη πόλη, με εξαιρετικούς ανθρώπους. Από την πρώτη στιγμή αισθάνθηκα όμορφα τόσο στην πόλη, όσο και στην ομάδα του ΠΑΟΚ. Ο καιρός είναι εξαιρετικός, μοιάζει με την Πορτογάλια, δε ξέρω βέβαια πως είναι ο χειμώνας εδώ».

Για τον ρόλο του στην ομάδα και τον Λέο Μάτος:

«Κάθε παίκτης θέλει να παίζει. Ο Λέο είναι ένας εξαιρετικός παίκτης. Γνώριζα το ότι είναι βασικός στον ΠΑΟΚ. Είμαστε καλοί φίλοι και από τη στιγμή που είναι καλύτερος από εμένα είναι λογικό να αγωνίζεται εκείνος. Εγώ μαθαίνω πολλά πράγματα από εκείνον και πρέπει να είμαι υπομονετικός για να πάρω την ευκαιρία μου. Θα πρέπει να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό στις προπονήσεις και να δείξω αυτά που αξίζω. Ο ΠΑΟΚ είναι η καλύτερη προοπτική για εμένα γιατί είναι μία ομάδα με μεγάλες φιλοδοξίες».

Για την έως τώρα πορεία του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα:

«Φυσικά και θα θέλαμε να είμαστε πρώτοι, γιατί υπάρχουν μεγάλες προσδοκίες να κερδίζουμε όποιο παιχνίδι και αν παίζουμε. Υπήρξαν αλλαγές στην ομάδα στο ξεκίνημα της σεζόν και πιστεύω πως είμαστε σε καλό δρόμο. Άλλαξε το στυλ του παιχνιδιού και αυτό χρειάζεται χρόνο για να καταλάβεις τι θέλει ο προπονητής από εσένα, αλλά και εκείνος να μάθει το ρόστερ του. Προσπαθούμε για το καλύτερο και θέλουμε να πετύχουμε τους υψηλούς στόχους που έχουμε στην Ελλάδα. Είμαστε συγκεντρωμένοι απόλυτα στο ματς που ακολουθεί κόντρα στη Λαμία».

Για την βραζιλιάνικη... παροικία του ΠΑΟΚ:

«Είναι πάρα πολύ σημαντικό όταν έρχεσαι σε μία νέα χώρα να έχεις ανθρώπους που θα σε βοηθήσουν να προσαρμοστείς και τι σημαίνει ο ΠΑΟΚ για τους παίκτες που αγωνίζονται στην ομάδα. Αισθάνομαι πλέον λες και είμαι έναν χρόνο στη Θεσσαλονίκη και στον ΠΑΟΚ».

Σχετικά με τον αποκλεισμό από την Ευρώπη:

«Ήταν μία δύσκολη περίοδος για εμάς. Δεν το περιμέναμε να μείνουμε εκτός. Αισθανθήκαμε άσχημα, γιατί δεν κάναμε τη δουλειά που έπρεπε. Αυτό είναι όμως το ποδόσφαιρο. Η ομάδα το έχει αφήσει πίσω της, το κλίμα στα αποδυτήρια έχει αλλάξει και είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι στους εγχώριους στόχους και έχουμε πείσμα την επόμενη χρονιά να πετύχουμε περισσότερα στην Ευρώπη. Είναι επίσης σημαντικό που επιστρέφουν στη δράση και παίκτες που αντιμετώπιζαν προβλήματα τραυματισμών και αυτό θα μας κάνει πιο δυνατούς».

Για τους φίλους του Δικεφάλου:

«Είναι απίστευτοι, φανταστικοί. Έβλεπα σε βίντεο πριν έρθω στην Ελλάδα την ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι φίλοι του ΠΑΟΚ, αλλά δεν έχει καμία σχέση όταν το ζεις από κοντά. Δεν υπάρχουν λόγια. Είναι "τρελοί" για την ομάδα και το δείχνουν όχι μόνο στο γήπεδο, αλλά και σε όλη την πόλη. Είναι σημαντικό να υπάρχει τέτοια στήριξη».

Πηγή: Libero FM 107,4

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα