Παναθηναϊκός: Πάλι πρόβλημα με Μπεκ, επέστρεψε ο Χατζηθεοδωρίδης

Παναθηναϊκός: Πάλι πρόβλημα με Μπεκ, επέστρεψε ο Χατζηθεοδωρίδης

Κώστας Ζάλιαρης
Παναθηναϊκός: Πάλι πρόβλημα με Μπεκ, επέστρεψε ο Χατζηθεοδωρίδης

bet365

Ο Ούφε Μπεκ γι' ακόμα μια φορά αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και αποχώρησε από την προπόνηση της Δευτέρας με διάστρεμμα. Επανήλθε ο Χατζηθεοδωρίδης...

Επιστροφή στοιχήματος* στον αγώνα Ουκρανία - Πορτογαλία και 200+ ειδικά στοιχήματα! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Στον Παναθηναϊκό μπαίνουν πλέον σε εντατικούς ρυθμούς προετοιμασίας για το παιχνίδι απέναντι στον Ατρόμητο στο Περιστέρι, με τον Γιώργο Δώνη να βλέπει γι' ακόμα μια φορά τον Ούφε Μπεκ ν' αποκομίζει πρόβλημα τραυματισμού.

Κατά τη διάρκεια του προγράμματος της Δευτέρας, ο Δανός άσος υπέστη διάστρεμμα και αποχώρησε...

Από εκεί και πέρα, ο Χατζηθεοδωρίδης επέστρεψε σε κανονικό πρόγραμμα με την υπόλοιπη ομάδα για να θέσει εαυτόν στη διάθεση του προπονητή του μετά τη θλάση που τον ταλαιπώρησε.

Ατομικό έκανε ο Νούνες που όμως είναι έτοιμος να επιστρέψει σε φουλ πρόγραμμα, ασκήσεις στο γυμναστήριο και ατομικό ακολούθησε ο Μακέντα και θεραπεία έκανε ο Οικονόμου.

Όσον αφορά στον Γιοάν Μολό, όπως είχε γίνει γνωστό, έχει πάρει άδεια λόγω οικογενειακού προβλήματος, ενώ, ο Τζανδάρης θ' απουσιάζει για το επόμενο 10ήμερο έχοντας υποχρεώσεις με την Εθνική Ενόπλων.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα