ΠΑΟΚ: «ΟΚ» ο Γιαννούλης

ΠΑΟΚ: «ΟΚ» ο Γιαννούλης

bet365

«Καθαρή» ήταν η μαγνητική εξέταση στην οποία υποβλήθηκε ο Δημήτρης Γιαννούλης από το ιατρικό επιτελείο της Εθνικής ομάδας, κάτι που καθησύχασε τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ.

Εκτός από τον Φερνάντο Βαρέλα και ο νεαρός Έλληνας διεθνής αριστερός μπακ αποχώρησε με ενοχλήσεις από τον αγωνιστικό χώρο του «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης».

Με την ενσωμάτωσή του στην Εθνική ομάδα για τα προσεχή παιχνίδια στην προκριματική φάση του Euro 2020 υποβλήθηκε σε μαγνητική εξέταση για να ξεκαθαρίσει το πρόβλημα στους κοιλιακούς.

Σύμφωνα με την ενημέρωση των ανθρώπων της Εθνικής ομάδας προς το επιτελείο του ΠΑΟΚ τα αποτελέσματα των εξετάσεων ήταν καλά, απλά λόγω της επιβάρυνσης από το ξεκίνημα της σεζόν θα πρέπει να ακολουθήσει ένα συντηρητικό πρόγραμμα της επόμενες ημέρες.

Ο Γιαννούλης θα ακολουθήσει την αποστολή του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος στην Ιταλία, με ελάχιστες πιθανότητες να αγωνιστεί, και στη συνέχεια θα αποφασιστεί αν θα είναι διαθέσιμος για το παιχνίδι με τη Βοσνία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα