ΑΕΚ: «40 χρόνια Σκεπαστή» (pic)

ΑΕΚ: «40 χρόνια Σκεπαστή» (pic)

Gazzetta team
ΑΕΚ: «40 χρόνια Σκεπαστή» (pic)

bet365

Πριν από 40 χρόνια άνοιγε για πρώτη φορά τις πύλες της η περίφημη σκεπαστή εξέδρα στο γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Σήμερα, 40 χρόνια μετά, η Σκεπαστή έχει σηκωθεί και πάλι στο γήπεδο της Αγιά Σοφιάς περιμένοντας την ΑΕΚ να επιστρέψει στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ έγραψε στα social media:

«Σαν σήμερα, πριν από 40 χρόνια, στις 7 Οκτωβρίου του 1979 η περίφημη σκεπαστή εξέδρα, που οραματίστηκε ο μεγάλος Λουκάς Μπάρκος, επέβλεψε ο πολιτικός μηχανικός Γεράσιμος Ερτσος και άλλαξε την όψη του γηπέδου μας στη Νέα Φιλαδέλφεια, άνοιγε για πρώτη φορά τις πύλες της σε ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό απ’ όπου και η φωτό.

Σαράντα χρόνια μετά ορθώνεται και πάλι στο νότιο πέταλο του σπιτιού μας, που αποκτά πλέον περιμετρικά ομοιόμορφη εικόνα με την πρωτοποριακή για τα ελληνικά δεδομένα εξέδρα, που ταυτίστηκε με την κιτρινόμαυρη ιστορία και μεγάλωσε γενιές και γενιές Ενωσιτών».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα