Μαντσίνι: «Δεχθήκαμε δύο 'εύκολα' γκολ»

Μαντσίνι: «Δεχθήκαμε δύο 'εύκολα' γκολ»

Gazzetta team
Μαντσίνι: «Δεχθήκαμε δύο 'εύκολα' γκολ»

bet365

Ο μεσοεπιθετικός του Αρη σχολίασε πως οι «κίτρινοι» θα μπορούσαν να κρατήσουν το υπέρ τους 1-0
Στο γεγονός πως ο Αρης δέχθηκε απόψε δύο «εύκολα» γκολ, στάθηκε ο Μαντσίνι μιλώντας στη NOVA. «Πιστεύω στην αρχή της αναμέτρησης πετύχαμε το δύσκολο και το ιδανικό που ήταν να προηγηθούμε. Ο Ολυμπιακός χωρίς να κάνει κάτι ιδιαίτερο βρέθηκε στη συνέχεια μπροστά στο σκορ. Εγώ μπήκα να παίξω στο δεύτερο ημίχρονο στην δεξιά πτέρυγα για να βοηθήσω σε μια πλευρά που ο Ολυμπιακός είχε πολλές πρωτοβουλίες από εκεί. Προηγηθήκαμε πολύ νωρίς για να κάνουμε διαχείριση του σκορ αλλά δεχτήκαμε δύο εύκολα γκολ, σίγουρα θα μπορούσαμε να το αποφύγουμε αυτό», είπε αρχικά.
Και συνέχισε. «Πάντοτε είναι άσχημο να χάνεις και δυστυχώς εμείς ηττηθήκαμε σε δύο εντός έδρας παιχνίδια. Για εμάς είναι πάντα ζητούμενο η νίκη. Τώρα έχουμε δύο εβδομάδες μπροστά μας να προετοιμαστούμε για να κυνηγήσουμε νίκες στα επόμενα ματς».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα