Χωρίς εκπλήξεις η 11αδα του Άρη

Χωρίς εκπλήξεις η 11αδα του Άρη

bet365

Με μοναδική αλλαγή στο αρχικό σχήμα την… επιστροφή του Λούκας Σάσα θα αντιμετωπίσει (19:30) ο Άρης τον Ολυμπιακό.

Ο Τόλης Τερζής δεν επιφύλαξε καμία έκπληξη στο αρχικό σχήμα ενόψει του αγώνα με τον Ολυμπιακό στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Ο Λούκας Σάσα εξέτισε την ποινή της μίας αγωνιστικής (έπειτα από την αποβολή του στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ) και φυσικά επέστρεψε στο αρχικό σχήμα, δίπλα στον Χαβιέρ Ματίγια, στον άξονα της μεσαίας γραμμής. Παρά τις σκέψεις για μία αλλαγή στην τετράδα της άμυνας, ο Τερζής επέμεινε στον Λίντσεϊ Ροζ, ενώ οι Βέλεθ, Κόρχουτ και Σούντγκρεν είναι οι υπόλοιποι τρεις.

Ο Μπρούνο Γκάμα προβλέπεται να έχει ελεύθερο ρόλο πίσω από τον Μπράουν Ιντέγε ο οποίος θα είναι στην κορυφή της επίθεσης, ενώ στα άκρα θα αγωνιστούν οι Ντιγκινί (δεξιά), Φετφατζίφης (αριστερά).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα