Ατρόμητος: «Ερωτηματικό» ο Βέλλιος

Ατρόμητος: «Ερωτηματικό» ο Βέλλιος

Gazzetta team
Ατρόμητος: «Ερωτηματικό» ο Βέλλιος

bet365

Ο έμπειρος φορ παραμένει αμφίβολος για το ματς του Βόλου και η κατάστασή του θα ξεκαθαρίσει στο... παρά πέντε.

Ατομικό ακολούθησε την Πέμπτη (03/10) ο Βέλλιος. Αυτόματα ο πρώτος σκόρερ του Ατρόμητου παραμένει «ερωτηματικό» για το ματς του Βόλου. Οπως και ο γκολκίπερ Μέγιερι, που ναι μεν έχει μπει σε φουλ ρυθμούς, όμως θα υποβληθεί σε νέες εξετάσεις.

Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΕ

«Στο προπονητικό κέντρο βρέθηκαν το πρωί της Πέμπτης οι παίκτες της ομάδας μας ενόψει του αγώνα της Κυριακής στο Βόλο με την ομώνυμη ομάδα.

Στο πρόγραμμα της προπόνησης που περιλάμβανε ασκήσεις τακτικής έβαλαν όλοι οι παίκτες εκτός του Βέλλιου που έκανε ατομικό πρόγραμμα και αύριο θα εξεταστεί η κατάστασή του για το επερχόμενο ματς.

Για αύριο είναι προγραμματισμένη πρωινή προπόνηση.

*Οι Αλέξανδρος Κατράνης, Σπύρος Νάτσος και Γιώργος Νταβιώτης κλήθηκαν για τον αγώνα της Εθνικής Ελπίδων(U21) με την αντίστοιχη της Τσεχίας στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2021 (10 Οκτωβρίου, Mestsky stadion – Karvina, 18:00), καθώς και για το φιλικό με την Ουκρανία 14 Οκτωβρίου, Απ. Νικολαΐδης, 15:30).

Οι Χρήστος Μανδάς και Νίκος Αθανασίου κλήθηκαν από την εθνική Νέων (U19) για τα δύο φιλικά παιχνίδια με την Ουκρανία.

Τέλος χρόνο συμμετοχής πήρε στη φιλική νίκη της Εθνικής Παίδων(U17) εναντίον της αντίστοιχης της Κύπρου με 3-1, ο Θανάσης Καραμάνης».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα