«Αιχμές» Κόρτ για Ατρόμητο

«Αιχμές» Κόρτ για Ατρόμητο

Gazzetta team
«Αιχμές» Κόρτ για Ατρόμητο

bet365

Ο Πολωνός χαφ είπε πως έφυγε από τους Περιστεριώτες επειδή του καταλόγισαν ότι «βοήθησε» τη Λέγκια Βαρσοβίας

Παρελθόν από τον Ατρόμητο αποτέλεσε το καλοκαίρι ο Νταβίντ Κορτ. Ο Πολωνός μέσος φαίνεται πως έφυγε πικραμένος από το Περιστέρι και μιλώντας σε ΜΜΕ της πατρίδας του ανέφερε πως «κατηγορήθηκε» ότι «βοήθησε» τη Λέγκια Βαρσοβίας, όταν εκείνη έπαιξε με την ελληνική ομάδα. Εννοώντας προφανώς πως παρείχε πληροφορίες στους συμπατριώτες του. «Ο τεχνικός διευθυντής μου εξήγησε γιατί έμεινα εκτός με τη Λέγκια. Μου είπαν ότι τους βοήθησα. Αλλά πώς; Είναι ντροπή μόνο να αναφέρεται. Μόλις το άκουσα, έχασα την επιθυμία μου να είμαι στην ομάδα»

Από τον Ατρόμητο δεν θέλησαν να πουν κάτι για τα όσα ανέφερε ο πρώην πλέον παίκτης τους και έλεγαν χαρακτηριστικά «ουδέν σχόλιο», θέλοντας έτσι να «υποβαθμίσουν» το γεγονός.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα