Ο Κουέστα άρχισε πρόγραμμα αποκατάστασης

Ο Κουέστα άρχισε πρόγραμμα αποκατάστασης

Gazzetta team
Ο Κουέστα άρχισε πρόγραμμα αποκατάστασης

bet365

Ο Χουλιάν Κούεστα βρίσκεται σε στάδιο της αποκατάστασης έπειτα από την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε στην κλείδα κι αυτό προβλέπεται να έχει διάρκεια 2½ μηνών.

Επιστροφή* 100% στον αγώνα Ερυθρός Αστέρας - Ολυμπιακός και 200+ ειδικά στοιχήματα! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των ανθρώπων του Άρη, ο Ισπανός τερματοφύλακας θα είναι στη διάθεση του τεχνικού επιτελείου το αργότερο στις αρχές του επόμενου έτους. Στο μεταξύ, οι «κίτρινοι» άρχισαν την προετοιμασία τους για τον Κυριακάτικο αγώνα (6/10,19:30) με τον Ολυμπιακό στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Στην ενημέρωσή της, η ΠΑΕ Άρης αναφέρει: «Στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου προπονήθηκαν σήμερα το πρωί οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ ενόψει της αναμέτρησης της ερχόμενης Κυριακής με τον Ολυμπιακό στο Κλεάνθης Βικελίδης (06/10, 19:30), στο πλαίσιο της 6ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League της αγωνιστικής περιόδου 2019-2020.

Στην προπόνηση, που ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα και στην οποία συμμετείχαν όλοι οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας με εξαίρεση τον Χουλιάν Κουέστα, ο οποίος ξεκίνησε από σήμερα πρόγραμμα αποκατάστασης με φυσιοθεραπείες.

Τόσο αύριο, Τετάρτη, όσο και την Πέμπτη θα ακολουθηθεί το ίδιο πρόγραμμα (πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του «Δασυγένειου».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα