Super League: Το πρόγραμμα της Κυριακής για την 5η αγωνιστική

Κώστας Ζάλιαρης
Super League: Το πρόγραμμα της Κυριακής για την 5η αγωνιστική

bet365

Στο ΟΑΚΑ λαμβάνει χώρα η πρώτη φετινή «σύγκρουση» των «δικεφάλων», με την ΑΕΚ να υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στο μεγάλο ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής της Super League. Στη Νέα Σμύρνη φιλοξενείται ο Παναθηναϊκός που ψάχνει ακόμα την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα...

Η 5η «στροφή» του ελληνικού πρωταθλήματος συνεχίζεται σήμερα με τη μεγάλη «μάχη» ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ. Μια κόντρα που τα τελευταία χρόνια έχει αναθερμάνει την ιστορία του και την ένταση της κάθε συνάντησης των δύο ομάδων. Στην «Ένωση» όλα έχουν αλλάξει προς το καλύτερο με τον Νίκο Κωστένογλου στην άκρη του πάγκου, με τον Μάρκο Λιβάια να δίνει μεγάλη νίκη την περασμένη αγωνιστική απέναντι στον Παναιτωλικό.

Στην αντίπερα όχθη, ο νταμπλούχος Ελλάδας προέρχεται από ισοπαλία στο ματς με τον Άρη (2-2) παίρνοντας μάλιστα τον βαθμό στο 7ο λεπτό των καθυστερήσεων την περασμένη Κυριακή. Με αυτό το αποτέλεσμα μπήκε τέλος στο νικηφόρο σερί της ομάδας του Αμπέλ Φερέιρα που κατέβηκε στην πρωτεύουσα με στόχο να μην αφήσει τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό να ξεφύγει.

Στα υπόλοιπα ματς της ημέρας, ο Παναθηναϊκός που ακόμα ψάχνει την πρώτη του νίκη στη φετινή σεζόν, φιλοξενείται από τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη. Με ανεβασμένη ψυχολογία και αποφασιστικότητα οι «πράσινοι» που έδειξαν σημάδια βελτίωσης απέναντι στον Ολυμπιακό, κατάφεραν να σβήσουν τους τέσσερις από τους έξι βαθμούς της τιμωρίας οι Νεοσμυρνιώτες στα τελευταία δυο παιχνίδια.

Ο ΟΦΗ μετά την πρώτη του ήττα στο πρωτάθλημα (1-0 στο Βόλο) υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης σε ένα τρομερά ενδιαφέρον παιχνίδι, με τους Αρκάδες να έχουν σημειώσει μεγάλη νίκη απέναντι στον Ατρόμητο πριν από μια εβδομάδα, ενώ, η Ξάνθη που... εξαφανίστηκε και ηττήθηκε 3-0 στη Λάρισα μετά το απόλυτο στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος, κοντράρεται με τους Βολιώτες που έχουν κερδίσει τις εντυπώσεις.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής:

Σάββατο 28/9

Άρης – ΑΕΛ 2-3

Ατρόμητος – Παναιτωλικός 2-0

Ολυμπιακός – Λαμία 2-0

Κυριακή 29/9

ΟΦΗ – Αστέρας Τρίπολης (15:00, Novasports1)

Ξάνθη – Βόλος (17:00, ΕΡΤ)

Πανιώνιος – Παναθηναϊκός (17:15, Novasports2)

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ (19:30, Novasports1)

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα