Μαρτίνς: «Στόχος του Ολυμπιακού το πρωτάθλημα»

Gazzetta team
Μαρτίνς: «Στόχος του Ολυμπιακού το πρωτάθλημα»

bet365

Ρητά έθεσε τον κύριο στόχο του Ολυμπιακού στη φετινή σεζόν για ακόμα μια φορά ο Πέδρο Μαρτίνς, ενώ αναφέρθηκε και στον Λεονάρντο Κούτρη.

Μιλώντας στη NOVA αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης με τη Λαμία (2-0), ο Πορτογάλος μίλησε για την επιστροφή στις νίκες, δηλώνοντας ικανοποιημένος κι επαναλαμβάνοντας πως η πρωτιά στην Ελλάδα είναι ο κυρίαρχος στόχος της ομάδας του.

Αναλυτικά:

«Είμαι πολύ πολύ ικανοποιημένος από τη συμπεριφορά των παικτών μου. Γενικότερα δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες. Ξεκινήσαμε καλά, είχαμε ευκαιρίες να σκοράρουμε με έναν αντίπαλο που δεν μας απείλησε. Στο δεύτερο ημίχρονο ανεβάσαμε ταχύτητα και φτάσαμε στα γκολ που χρειαζόμασταν. Συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες μου.

Ο κύριος στόχος μας είναι το πρωτάθλημα. Είμαι ικανοποιημένος από την απόδοση του Κούτρη, του Σουντανί και όλων των παικτών. Δεν μετανιώνω για την απόφασή μου να αφήσω εκτός τον Κούτρη. Κάποιοι έπρεπε να μείνουν εκτός. Έχουμε πολλούς παίκτες και όλοι είναι απαραίτητοι. Οι ενοχλήσεις του Βαλμπουενά ελπίζω πως είναι από κούραση και ότι δεν θα είναι κάποιος τραυματισμό».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα