Άρης: Επίσημα ο Νιαρχάκος team manager

Άρης: Επίσημα ο Νιαρχάκος team manager

Gazzetta team
Άρης: Επίσημα ο Νιαρχάκος team manager

bet365

Ο Άρης δεν έχασε χρόνο και με το που είδε τον Δημήτρη Νιαρχάκο να μένει ελεύθερος από τον ΠΑΣ Γιάννινα, προχώρησε στην απόκτησή του ανακοινώνοντας πως θα είναι ο νέος team manager!

Επιστροφή* 100% στον αγώνα Μπαρτσελόνα - Βιγιαρεάλ και 200+ ειδικά στοιχήματα! (21+) *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Ύστερα από 9,5 χρόνια παρουσίας στον ΠΑΣ Γιάννινα, ο Δημήτρης Νιαρχάκος αλλάζει ομάδα. Συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσε ο Άρης, θα είναι ο νέος team manager του συλλόγου μιας και η πορεία του στις Ζωσιμάδες έκλεισε πριν λίγες μέρες. Στους «κίτρινους», ο Νιαρχάκος θα πάρει την θέση του Γιώργου Κολτσίδα ο οποίος μετακομίζει στα τμήματα υποδομής της ομάδας.

Η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Δημήτρη Νιαρχάκο, ο οποίος αναλαμβάνει καθήκοντα Team Manager στην ομάδα μας.

Τον κ. Νιαρχάκο παρουσίασε στους παίκτες στη σημερινή προπόνηση ο Διευθυντής του Ποδοσφαιρικού Τμήματος, Άγγελος Χαριστέας.

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ καλωσορίζει τον Δημήτρη Νιαρχάκο στην οικογένειά μας και του εύχεται καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα