Λάρσον: «Είμαστε απογοητευμένοι»

Gazzetta team
Λάρσον: «Είμαστε απογοητευμένοι»

bet365

Την απογοήτευσή του εξέφρασε μετά το ντέρμπι της Τούμπας ο Ντάνιελ Λάρσον.

Μιλώντας στη μεικτή ζώνη μετά το τέλος του ντέρμπι της Θεσσαλονίκης με τον ΠΑΟΚ (2-2) ο μέσος του Άρη δήλωσε πως οι «κίτρινοι» έπρεπε να φύγουν με τη νίκη από την Τούμπα.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Δείξαμε εμπιστοσύνη και καταφέρνουμε να βελτιωνόμαστε κάθε φορά και περισσότερο. Είμαστε απογοητευμένοι. Χάσαμε δύο βαθμούς στο τελευταίο λεπτό, θεωρώ πως έπρεπε να πάρουμε τη νίκη. Ήταν ντέρμπι το ματς, όμως είμαστε απογοητευμένοι για το αποτέλεσμα.

Ο κ. Τερζής μας γνωρίζει πολύ καλά, είναι ένας καλός προπονητής. Δεν έχουμε αλλάξει πολλά πράγματα. Δουλέψαμε καλά αυτές τις δύο εβδομάδες. Αποδείξαμε εμείς οι ίδιοι στους εαυτούς μας ότι αξίζουμε να έχουμε αυτά τα αποτελέσματα.

Τα πρώτα παιχνίδια δεν ήταν καλά. Μετά το ματς με τον Παναθηναικό, δείξαμε εμπιστοσύνη και καταφέρνουμε να βελτιωνόμαστε κάθε φορά και περισσότερο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα