Κ19: Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός 3-0

Gazzetta team
Κ19: Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός 3-0

bet365

Κυρίαρχοι οι Νέοι του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, καθώς επικράτησαν 3-0 στο «Γεώργιος Καλαφάτης».

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός με αμέτρητες αγορές και σούπερ αποδόσεις στη Vistabet.gr.

Ο Παναθηναϊκός πήρε το ντέρμπι των μικρών και μάλιστα με θρίαμβο! Οι «πράσινοι», διέλυσαν τον Ολυμπιακό με 3-0 και πανηγύρισαν την τέταρτη νίκη τους σε ισάριθμα παιχνίδια, παραμένοντας στην κορυφή με 12 βαθμούς.

Το σκορ άνοιξε ο Σαμαράς στο 30', όταν πήρε το... ριμπάουντ από την απόκρουση του Τζολάκη και πλάσαρε για το 1-0. Λίγο πριν το τέλος του πρώτου μέρους, το «τριφύλλι» βρήκε και δεύτερο τέρμα, όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Σέχου ο Τζολάκης απέκρουσε ασθενώς με την μπάλα να φτάνει στον Τζαβίδα κι από αυτόν στα δίχτυα για το 2-0 που ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Στην επανάληψη, οι φιλοξενούμενοι πίεσαν για το γκολ ώστε να μπουν εκ νέου στο παιχνίδι κι έχασαν αρκετές ευκαιρίες, όμως ο Παναθηναϊκός ήταν αυτός που έκανε το 3-0, με τον Ζαγαρίτη στο 88', να σφραγίζει μια μεγάλη νίκη του «τριφυλλιού» απέναντι στον «αιώνιο» αντίπαλο.

Οι συνθέσεις:

Παναθηναϊκός: Χριστογεώργος, Βαγιανίδης, Ζαγαρίτης, Σπίνος, Σαντικάι, Αλεξανδρόπουλος, Σαμαράς, Σερπέζης, Αθανασακόπουλος, Τζαβίδας (70’ Τουρκοχωρίτης), Σέχου (75’ Σούλτσε)

Ολυμπιακός: Τζολάκης, Τσάβος, Γκοτζαμανίδης, Μάρκοβιτς, Μαρτίνης, Νεοφυτίδης (65’ Μπέλιτς), Φέκκας (80’ Αρσενιάδης), Μαρίνος, Συρμής, Κατσαβάκης, Μπουλάρι

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα