Δούκας: «Τα πρωταθλήματα των… μνημονίων»

Gazzetta team
Δούκας: «Τα πρωταθλήματα των… μνημονίων»

bet365

O υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ μίλησε στην εκπομπή «Open Sport» για το PAOK TV, την αναμέτρηση της Τούμπας με τον Άρη και σχολίασε τις πρόσφατες δηλώσεις του κ. Βαγγέλη Μαρινάκη.

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός με αμέτρητες αγορές και σούπερ αποδόσεις στη Vistabet.gr.

Ο Λευτέρης Δούκας έδωσε απαντήσεις σχετικά με την πορεία του PAOK TV, αναφέρθηκε στο σημερινό παιχνίδι κόντρα στον Άρη, στις δηλώσεις του κ. Βαγγέλη Μαρινάκη αμέσως μετά το τέλος του αγώνα με την Τότεναμ, όπου ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Ολυμπιακός έκανε λόγο για «πρωτάθλημα Πρεσπών», ενώ χαρακτήρισε διεκδικητές του τίτλου τις δύο ομάδες.

Αναλυτικά όσα είπε ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην τηλεόραση του OPEN:

Για την πλατφόρμα του PAOK TV:

«Ήταν μια κίνηση αντίδρασης σε αυτούς που έβγαλαν τον ΠΑΟΚ μακριά από την ιδιωτική και δημόσια τηλεόραση. Είναι αυτή η φιλοσοφία μας σα σύλλογος, όταν μας αδικούν συσπειρωνόμαστε και αυτό το επιβεβαιώνει η ζήτηση που υπάρχει για το PAOK TV».

Για το παιχνίδι με τον Άρη στην Τούμπα:

«Εμείς δεν το ονομάζουμε ντέρμπι αυτό το παιχνίδι είναι απλά ένα δύσκολο παιχνίδι. Για τον αντίπαλο είναι το παιχνίδι της χρονιάς, αλλά για εμάς είναι απλά ένα δύσκολο παιχνίδι, σίγουρα ο αντίπαλος έχει κάνει ένα καλό παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό αλλά ο ΠΑΟΚ είναι καλύτερη ομάδα και το φαβορί».

Για τις πρόσφατες δηλώσεις του Βαγγέλη Μαρινάκη περί πρωταθλήματος... Πρεσπών:

«Καλό θα ήταν την επόμενη φορά που θα μιλήσω για το πρωτάθλημα των «Πρεσπών» να υπάρχει και ένας εκπρόσωπος του Ολυμπιακού απέναντι μου. Η συμφωνία των Πρεσπών να θυμίσω ότι συνέβη δύο χρόνια πριν, όταν έκλεψαν το πρωτάθλημα από τον ΠΑΟΚ. Κάθε χρόνο ανάλογα με την πορεία του ΠΑΟΚ βρίσκουν κάτι καινούργιο. Με την ίδια λογική όλα τα πρωταθλήματα μετά το 2008-2009 είναι τα πρωταθλήματα των μνημονίων».

Για τη μάχη για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος:

«Είναι γεγονός ότι είναι ο Ολυμπιακός είναι πιο δυνατός από ότι πέρυσι και επίσης είναι γεγονός ότι και ο ΠΑΟΚ έχει αλλάξει προπονητή με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Νομίζω ότι κανείς δεν αμφιβάλει ότι ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός θα είναι διεκδικητές του πρωταθλήματος».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα