ΑΕΚ: «Υποδειγματική συμπεριφορά όπως και στην Τρίπολη» (pic)

Gazzetta team
ΑΕΚ: «Υποδειγματική συμπεριφορά όπως και στην Τρίπολη» (pic)

bet365

Μήνυμα προς τον κόσμο της ΑΕΚ που θα βρεθεί στο Αγρίνιο για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό έστειλε η Ένωση.

Η Ένωση ζητάει από τους φίλους της να είναι πολύ προσεκτικοί και να δείξουν άψογη συμπεριφορά, ανάλογη με αυτή που είχαν δείξει και στο προηγούμενο εκτός έδρας ματς με τον Αστέρα στην Τρίπολη.

Αναλυτικά το μήνυμα της ΠΑΕ ΑΕΚ:

Και απόψε μαζί!
Σε κάθε γήπεδο μαζί!
Οπως πρέπει να είναι!
Οπως πρέπει να είμαστε!

Για να συμβεί, όμως, αυτό θα πρέπει και απόψε στο Αγρίνιο να είμαστε προσεκτικοί από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό! Σε κάθε μας βήμα!
Δεν πρέπει κανείς να δώσει το παραμικρό δικαίωμα!
Η συμπεριφορά μας θα πρέπει να είναι το ίδιο υποδειγματική, όπως και στην Τρίπολη!

Για να μην μπορεί κανείς να στερήσει την ομάδα μας από την πολύτιμη συμπαράσταση του κόσμου της! Για να μπορούμε να ζούμε σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς τις ίδιες μαγικές στιγμές, που μόνο ο κόσμος της ΑΕΚ μπορεί να δημιουργήσει!

Σεβόμαστε την πόλη και το γήπεδο του Αγρινίου, που μας φιλοξενεί, δεν απαντάμε σε καμία πρόκληση, δεν παρασυρόμαστε από κανέναν, ενισχύουμε την ΑΕΚ μόνο με τη φωνή μας!

Για να απολαύσουμε ΜΑΖΙ όλους τους σταθμούς και του εφετινού ταξιδιού. Για να μην μπορέσει κανείς να μας χωρίσει!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα