Χιμένεθ: «Πετάμε ένα ημίχρονο»

Gazzetta team
Χιμένεθ: «Πετάμε ένα ημίχρονο»

bet365

Ο κόουτς του Αστέρα Τρίπολης στάθηκε στο «νωθρό» ξεκίνημα που είχαν πάλι οι Αρκάδες
Χωρίς βαθμό συνεχίζει ο Αστέρας και ο Μπόρχα Χιμένεθ στάθηκε στο γεγονός πως οι Αρκάδες «πετάνε» συνεχώς ένα ημίχρονο. «Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν πολύ καλοί αλλά στο δεύτερο χάσαμε αρκετές ευκαιρίες. Κάποιες φορές ο τερματοφύλακάς τους, κάποιες άλλες μια κακή τελική απόφαση από πλευράς μας δεν μας επέτρεψαν να βρούμε έστω το 2ο γκολ», είπε αρχικά μετά την ήττα στην Ξάνθη. Και συνέχισε. «Το πρόγραμμα στο ξεκίνημα ήταν δύσκολο και το ξέραμε από την αρχή. Σήμερα, κάναμε δώρο στον αντίπαλο το πρώτο ημίχρονο, κι αυτό είναι το πρώτο που πρέπει να διορθώσουμε. Είμαστε μια ομάδα που δεν μπορεί να πετά ένα ολόκληρο ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε μια καλή εμφάνιση και πιστεύω πως αν κάναμε καλύτερες επιλογές στην τελική προσπάθεια θα μπορούσαμε να έχουμε κερδίσει το ματς».
Για τους γηπεδούχους σχολίασε πως «είναι μια ομάδα με ξεκάθαρο τρόπο παιχνιδιού και που εκμεταλλεύεται με τον καλύτερο τρόπο τις ευκαιρίες που βρίσκει στο ματς». Κλείνοντας ζητήθηκε η άποψή του για το ελληνικό πρωτάθλημα. «Βρισκόμαστε ακόμα στη διαδικασία που μαθαίνουμε ακόμα το ελληνικό πρωτάθλημα. Υπάρχουν 3-4 ομάδες που είναι σε υψηλότερο επίπεδο από κάποιες άλλες. Είναι ένα ποδόσφαιρο που εξαρτάται περισσότερο στη φυσική κατάσταση από το ισπανικό ποδόσφαιρο, άρα αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να προσαρμοστούμε και να πάρουμε το 100% των δυνατοτήτων των ποδοσφαιριστών της ομάδας μας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα