Παναθηναϊκός: Επιστροφή στη τριάδα, βασικός ο Μαυρομμάτης!

Παναθηναϊκός: Επιστροφή στη τριάδα, βασικός ο Μαυρομμάτης!

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Επιστροφή στη τριάδα, βασικός ο Μαυρομμάτης!

bet365

Ο Γιώργος Δώνης επαναφέρει την τριάδα στο κέντρο της άμυνας και ξεκινά βασικό τον Φάνη Μαυρομμάτη στο παιχνίδι με τον Άρη. Μόνο ο Ζαχίντ στην ενδεκάδα από τις μεταγραφές.

Με μία ενδεκάδα που θυμίζει αρκετά την περυσινή σεζόν ξεκινά το παιχνίδι κόντρα στον Άρη ο Παναθηναϊκός. Ο Γιώργος Δώνης επαναφέρει το 3-4-2-1 στην διάταξη του «τριφυλλιού», δίνει φανέλα βασικού στον Μαυρομμάτη και ξεκινά βασικό μόνο τον Ζαχίντ από τις μεταγραφές του καλοκαιριού. Συγκεκριμένα, ο Διούδης θα είναι κάτω από την εστία. Πούγγουρας, Κολοβέτσιος, Μαυρομμάτης οι τρεις στο κέντρο της άμυνας. Ινσούα αριστερό μπακ-χαφ, Γιόχανσον δεξί. Δώνης και Ζαχίντ στον άξονα της μεσαίας γραμμής. Μπουζούκης και Χατζηγιοβάνης πίσω από τον «φουνταριστό» Μακέντα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα