Βέλλιος όπως... Λάουντρουπ! (pics & vids)

Βέλλιος όπως... Λάουντρουπ! (pics & vids)

Gazzetta team
Βέλλιος όπως... Λάουντρουπ! (pics & vids)

bet365

Τρομερός πανηγυρισμός από τον Απόστολο Βέλλιο, ο οποίος έγραψε το 2-2 με τον ΠΑΟΚ και ο πανηγυρισμός του θύμισε Λάουντρουπ, με τον Μανούσο να... κάνει τη διαφορά!

Ήταν να μην πάρει μπροστά ο Βέλλιος! Μετά το τρομερό του ψαλίδι με τη Λαμία, ο επιθετικός του Ατρομήτου σκόραρε δύο φορές απέναντι στον ΠΑΟΚ. Μάλιστα, στο δεύτερο τέρμα έπεσε στο έδαφος για να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, πανηγυρίζοντας στη συνέχεια ξαπλωμένος και θυμίζοντας Λάουντρουπ. Μάλιστα, ο... τρελαμένος Μανούσος πήγε από πάνω του σουτάροντας! Αξίζει να σημειωθεί ότι στο χορτάρι είχε ξαπλώσει και ο Μισέλ Πλατινί φορώντας τη φανέλα της Γιουβέντους, όμως δεν ήταν πανηγυρισμός. Ήταν αντίδραση προς τον διαιτητή, που του είχε ακυρώσει ένα υπέροχο γκολ απέναντι στην Αργεντίνος για το διηπειρωτικό!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα