Ατζέντης Γκούτι: «Ήθελε Άρη, αλλά χάλασε στο οικονομικό»

Ατζέντης Γκούτι: «Ήθελε Άρη, αλλά χάλασε στο οικονομικό»

Gazzetta team
Ατζέντης Γκούτι: «Ήθελε Άρη, αλλά χάλασε στο οικονομικό»

bet365

Ο ατζέντης του Γκούτι, Σάντος Μάρκες ανέφερε ότι ο Ισπανός τεχνικός ήθελε να αναλάβει τον Άρη, ωστόσο η διαφορά στο οικονομικό δεν επέτρεψε στη συνεργασία.

Ο ατζέντης του Γκούτι μίλησε στη «Metrosport», αναφέροντας:

«Ο Γκούτι ήθελε να δουλέψει στον Αρη. Δεν είχε κανένα πρόβλημα να γευτεί το ελληνικό Πρωτάθλημα κι έφτασε κοντά, ωστόσο η συμφωνία χάλασε στο οικονομικό. Για την ακρίβεια, περιμέναμε υψηλότερη οικονομικά πρόταση, ωστόσο αυτή που μας έστειλε επίσημα η διοίκηση της ομάδας απείχε αρκετά από τις απαιτήσεις μας. Μεταξύ άλλων, υπήρξε διαφορά και στην προμήθεια, που αφορούσε στη μετακίνηση του Γκούτι», σχολίασε ο Σάντος Μάρκες και πρόσθεσε:

«Πράγματι, ο Αγγελος (σ.σ: Χαριστέας) ήρθε στη Μαδρίτη και είχε πριβέ συνάντηση με τον Γκούτι. Του εξήγησε το πλάνο και το πώς θα ταίριαζε ο πελάτης μου σε αυτό και δεν σας κρύβω ότι ήταν έτοιμος να μπει στο αεροπλάνο και να έρθει στη Θεσσαλονίκη. Ωστόσο, το οικονομικό αποτέλεσε την αιτία, που δεν έγινε κάτι τέτοιο, αλλά ο Γκούτι δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να συνεργαστεί μελλοντικά με τον Αρη».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα