ΠΑΕ Παναθηναϊκός: «Ο δικός μας Λαυρέντης δεν είναι πια εδώ...»

ΠΑΕ Παναθηναϊκός: «Ο δικός μας Λαυρέντης δεν είναι πια εδώ...»

Gazzetta team
ΠΑΕ Παναθηναϊκός: «Ο δικός μας Λαυρέντης δεν είναι πια εδώ...»

bet365

Και η ΠΑΕ Παναθηναϊκός με τη σειρά της εξέφρασε τα συλλυπητήριά της για τον χαμό του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα που «έφυγε» από ανακοπή τα ξημερώματα της Δευτέρας...

Δεν έχεις χρόνο να παρακολουθήσεις τα στοιχήματά σου; Το αυτόματο Cash Out* σου λύνει τα χέρια! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Ο σπουδαίος τραγουδοποιός ήταν ένθερμος υποστηρικτής του Παναθηναϊκού, ακολουθώντας την ομάδα σε εκτός έδρας αναμετρήσεις στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, ενώ, ήταν εκ των ιδρυτικών στελεχών της «Παναθηναϊκής Συμμαχίας».

Πάντοτε έβρισκε αφορμή για να εκφράσει την αγάπη του για το «τριφύλλι» και η ΠΑΕ Παναθηναϊκός δεν θα μπορούσε να κάνει κάτι λιγότερο από το να εκφράσει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα