Ολυμπιακός: Πως διαμορφώθηκε ο άξονας της ομάδας

Ολυμπιακός: Πως διαμορφώθηκε ο άξονας της ομάδας

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Πως διαμορφώθηκε ο άξονας της ομάδας

bet365

Το Gazzetta.gr καταγράφει τους παίκτες που μπορεί να χρησιμοποιεί στον άξονά του ο Πέδρο Μαρτίνς για την επερχόμενη αγωνιστική περίοδο στην ομάδα του Ολυμπιακού.
Οι Πειραιώτες από τον Ιούλιο και μετά μπήκαν στα αγωνιστικά και μεταγραφικά... βάσανα σε μία ακόμα χρονιά που θα είναι άκρως απαιτητική. Έχει το ενδιαφέρον του να δούμε το πως προέκυψε ο άξονας του Ολυμπιακού και με τι χαρακτηριστικά παικτών:
ΜΑΤΙΕ ΒΑΛΜΠΟΥΕΝΑ: Ο 35χρονος Γάλλος έχει εξελιχθεί στον παίκτη - κλειδί και απόλυτο ηγέτη του Ολυμπιακού παίζοντας κυρίως δεκάρι. Μπορεί να προσφέρει και στα άκρα. Φέτος σε 8 αγώνες έχει 2 γκολ και 5 ασίστ. Διαβάστε εδώ το σχετικό θέμα.
ΧΙΛΑΛ ΣΟΥΝΤΑΝΙ: Ο 31χρονος Αλγερινός διεθνής άσος υπολογίζεται από τον Μαρτίνς για κρυφός κυνηγός και για να παίζει πίσω τον φορ σε πιο δημιουργικό και οργανωτικό ρόλο αλλά και για την επίθεση. Γενικά πάντως κυρίως είναι εξτρέμ αλλά και φορ. Φέτος στον Ολυμπιακό έχει 2 συμμετοχές.
ΜΑΝΤΙ ΚΑΜΑΡΑ: Ο 22χρονος Αφρικανός άσος έχει καταγράψει φέτος 7 συμμετοχές. Είναι από τους κομβικούς παίκτες στα πλάνα του Πορτογάλου τεχνικού για το κέντρο. Παίζει εξάρι και οκτάρι.
ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΠΟΥΧΑΛΑΚΗΣ: Από τους Έλληνες παίκτες του ρόστερ του Ολυμπιακού που εμπιστεύεται περισσότερο ο Πέδρο Μαρτίνς. Ο 26χρονος Κρητικός χαφ παίζει εξάρι και οκτάρι και φέτος έχει 6 ματς με 1 ασίστ.
ΓΙΑΣΙΝ ΜΠΕΝΖΙΑ: Ο 24χρονος Γαλλοαλγερινός άσος είναι κυρίως επιτελικός χαφ και ακραίος αλλά μπορεί να αγωνιστεί και πιο μπροστά στην επίθεση. Ως οκτάρι έχει παίξει στην καριέρα του σε 7 ματς, έχοντας 1 ασίστ. Στην καριέρα του τα πιο πολλά ματς τα έχει κάνει ως δεκάρι με 53 τον αριθμό (σ.σ. με 4 γκολ και 8 ασίστ).
ΓΚΙΓΙΕΡΜΕ: Ο Βραζιλιάνος είναι ο ηγέτης του κέντρου του Ολυμπιακού. Ο 28χρονος χαφ αγωνίζεται ως εξάρι, οκτάρι αλλά και σαν επιτελικός χαφ. Φέτος έχει 7 ματς με 2 γκολ στον Ολυμπιακό.
ΝΤΑΝΙΕΛ ΠΟΝΤΕΝΣΕ: Ο 23χρονος χαρισματικός Πορτογάλος είναι winger, ωστόσο μπορεί να παίξει και ως δεύτερος επιθετικός. Επίσης και σε ρόλο πίσω από τον φορ. Φέτος έχει 7 αγώνες με 1 γκολ και 1 ασίστ.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΟΥΡΑΣ: Ο 25χρονος Έλληνας διεθνής είναι και εκείνος ακραίος. Ωστόσο όπως ισχύει με τον Ποντένσε παίζει και ως δεύτερος κυνηγός αλλά και σε θέση πίσω από τον επιθετικό. Φέτος έχει 7 ματς με 1 γκολ και 2 ασίστ.
ΜΑΞΙΜΙΛΙΑΝΟ ΛΟΒΕΡΑ: Ο 20χρονος Αργεντίνος κυρίως είναι 2ος κυνηγός, όμως παίζει και ακραίος αλλά και στις πιο πολλές θέσεις πίσω από τον φορ. Ο Λοβέρα αποτελεί μία σημαντική επένδυση των Πειραιωτών.
ΛΑΖΑΡ ΡΑΝΤΖΕΛΟΒΙΤΣ: Ο 22χρονος Σέρβος είναι επίσης μεγάλη επένδυση των ερυθρόλευκων. Κυρίως είναι ακραίος αλλά παίζει και επιτελικός χαφ και γενικά σε ρόλο πίσω από τον επιθετικό. Φέτος σε 5 αγώνες έχει 2 γκολ και 1 ασίστ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα