Πανιώνιος: Οριστικά τέλος ο Μάντζιος

Θοδωρής Βασίλης
Πανιώνιος: Οριστικά τέλος ο Μάντζιος

bet365

Ολοκληρώθηκε το ραντεβού του Νίκου Ζαμάνη με τον Ακη Μάντζιο στο οποίο οριστικοποιήθηκε το τέλος του έμπειρου τεχνικού από την τεχνική ηγεσία του Πανιωνίου.

Επιστροφή* 100% στον αγώνα Στουτγκάρδη - Μπόχουμ και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα! (21+)

Κι επίσημα σε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται ο Πανιώνιος. Το μεσημέρι της Δευτέρας ο Διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος του Πανιωνίου συναντήθηκε με τον Ακη Μάντζιο όπου του γνωστοποιήθηκε η απόφαση για λύση της συνεργασίας. Το μέλλον του πρώην τεχνικού του Λεβαδειακού ήταν στον αέρα, όπως σας αναφέραμε και το μεσημέρι πήρε οριστική μορφή.

Πλέον, οι «κυανέρυθροι» βρίσκονται σε αναζήτηση προπονητή με τον Νίκι Παπαβασιλείου να είναι ο εκλεκτός και δεν αποκλείεται μέσα στις επόμενες ώρες να υπάρξουν εξελίξεις, με τον Νίκο Ζαμάνη να προβαίνει σε αυτή την κίνηση ενόψει του αγώνα με την ΑΕΛ που ακολουθεί της διακοπής και είναι τελικός παραμονής για τους Νεοσμυρνιώτες.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΕ
Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Απόστολο Μάντζιο, τον οποίο ευχαριστεί για την συνεργασία και του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του".

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα