Πανιώνιος: Στον «αέρα» το μέλλον του Ακη Μάντζιου

Θοδωρής Βασίλης
Πανιώνιος: Στον «αέρα» το μέλλον του Ακη Μάντζιου

bet365

Σύμφωνα με πληροφορίες το μέλλον του Ακη Μάντζιου στον Πανιώνιο είναι στον αέρα και μέσα στις επόμενες ώρες δεν αποκλείεται να αποτελέσει παρελθόν. Περιμένει στην γωνία ο Παπαβασιλείου.

Με το -6 και τον περιορισμό στις μεταγραφές ο Πανιώνιος ξεκινούσε το πρωτάθλημα ως το πρώτο φαβορί για τον υποβιβασμό. Μετά το πέρασμα των δύο πρώτων αγωνιστικών και τις ήττες από το Βόλο και τον ΠΑΟΚ, οι «κυανέρυθροι» παραμένουν σε δύσκολη θέση.

Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr σε δύσκολη θέση βρίσκεται και τεχνικός του Πανιωνίου, Ακης Μάντζιος, το μέλλον του οποίου είναι στον αέρα και δεν αποκλείεται μέσα στις επόμενες ώρες να αποτελέσει ακόμα και παρελθόν.

Μάλιστα, φέρεται να έχει βρεθεί και ο αντικαταστάτης του με τον Νίκι Παπαβασιλείου ο οποίος αποχώρησε από τον Εργοτέλη να είναι έτοιμος να αναλάβει. Με τον Κύπριο τεχνικό έχουν γίνει ήδη οι πρώτες επαφές και δεν αποκλείεται να αναλάβει άμεσα ώστε να δουλέψει στην διακοπή ενόψει του κρίσιμου ματς με την ΑΕΛ στη Νέα Σμύρνη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα