ΠΑΟΚ: «Πρώτη» για Λάμπρου στο πρωτάθλημα

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: «Πρώτη» για Λάμπρου στο πρωτάθλημα

bet365

Ο Λάζαρος Λάμπρου μπήκε για πρώτη φορά αποστολή στον ΠΑΟΚ ενώ για το ματς με τον Πανιώνιο δεν θα μπορούσαν να υπολογίζονται οι τραυματίες Ελ Καντουρί και Αουγκούστο.
Ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται να γυρίσει σελίδα και να υποδεχθεί τον Πανιώνιο για την 2η αγωνιστική της Super League 1. Στην τελευταία προπόνηση το τεχνικό επιτελείο ασχολήθηκε με την τακτική προσέγγιση της αναμέτρησης. Στην προπόνηση που διεξήχθη το απόγευμα του Σαββάτου (31.08) στο γήπεδο της Τούμπας δόθηκε έμφαση και στις στατικές φάσεις.
Εκτός μάχης από το παιχνίδι κόντρα στον Πανιώνιο βρίσκονται οι Ομάρ Ελ Καντουρί και Ντόουγκλας Αουγκούστο, οι οποίο τραυματίστηκαν στο παιχνίδι με Σλόβαν και έχουν ξεκινήσει ήδη θεραπείες, όπως και οι μακροχρόνια τραυματίες Μαουρίσιο και Βιεϊρίνια. Πρώτη φορά αποστολή για το ελληνικό πρωτάθλημα μπήκε ο Λάμπρου. Οι παίκτες που επέλεξε ο Αμπέλ Φερέιρα για την αναμέτρηση με τον Πανιώνιο είναι οι: Πασχαλάκης , Ζίβκοβιτς , Μάτος , Γιαννούλης , Ροντρίγκο , Βαρέλα , Κρέσπο , Ίνγκασον , Μίσιτς , Εσίτι , Πέλκας , Μπίσεσβαρ , Ζαμπά , Λημνιός , Στοχ , Λάμπρου , Σφιντέρσκι , Γαϊτανίδης και Άκπομ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα