Παίρνει Μπρούνο Γκασπάρ ο Ολυμπιακός!

Παίρνει Μπρούνο Γκασπάρ ο Ολυμπιακός!

Δημήτρης Τομαράς
Παίρνει Μπρούνο Γκασπάρ ο Ολυμπιακός!

bet365

Ο Ολυμπιακός συμφώνησε με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας για την απόκτηση του 26χρονου δεξιού μπακ Μπρούνο Γκασπάρ, ο οποίος έρχεται το απόγευμα του Σαββάτου στην Αθήνα.

Σαουθάμπτον - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με αμέτρητες αγορές και σούπερ αποδόσεις στη Vistabet.gr.

Ολυμπιακός και Σπόρτινγκ Λισαβόνας έδωσαν τα χέρια για τη μεταγραφή του Μπρούνο Γκασπάρ.

Ο 26χρονος δεξιός μπακ χαφ, γεννημένος στην Πορτογαλία με ρίζες από την Αγκόλα, θα αποτελέσει το επόμενο «χτύπημα» του Ολυμπιακού την τελευταία μέρα της μεταγραφικής περιόδου.

Ο Γκασπάρ, μάλιστα, ταξιδεύει σήμερα για την Ελλάδα και λίγο μετά τις 17:00 (17.20 μέσω Φρανκφούρτης η άφιξή του) θα βρίσκεται στην Αθήνα για να περάσει τα ιατρικά και να υπογράψει στον Ολυμπιακό.

Πριν από μερικές μέρες ο 26χρονος δεξιός μπακ είχε αρχίσει να ακολουθεί τον Ολυμπιακό στα social media, κάτι που αποτελούσε και μήνυμα ότι η μεταγραφή του στους «ερυθρόλευκους» είχε μπει σε καλό δρόμο. Ο Ολυμπιακός μάλιστα είχε κάνει συνεχείς προσπάθειες να τον κλείσει.

Ο Πέδρο Μαρτίνς γνωρίζει πολύ καλά τον Μπρούνο Γκασπάρ από τη Βιτόρια Γκιμαράες, η οποία τον είχε παραχωρήσει έναντι 4 εκατομμυρίων ευρώ στη Φιορεντίνα το καλοκαίρι του 2017, ενώ η Σπόρτινγκ πέρυσι το καλοκαίρι είχε ξοδέψει 4,5 εκατ. ευρώ για την απόκτησή του από τους «Βιόλα». Ο εν λόγω παίκτης αγωνίζεται και αριστερό μπακ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα