Παναθηναϊκός: Ένα έγγραφο για τον Περέα, νέα συμβόλαια σε Τζαβίδα και Σαντικάι

Παναθηναϊκός: Ένα έγγραφο για τον Περέα, νέα συμβόλαια σε Τζαβίδα και Σαντικάι

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Ένα έγγραφο για τον Περέα, νέα συμβόλαια σε Τζαβίδα και Σαντικάι

bet365

Ο Παναθηναϊκός περιμένει ένα έγγραφο για να ανακοινώσει την μεταγραφή του Περέα ενώ την Δευτέρα η «πράσινη» ΠΑΕ ανακοίνωσε τα νέα συμβόλαια δύο ταλαντούχων ποδοσφαιριστών της Κ19. Του Τζαβίδα και του Σαντικάι.

Ο Περέα εδώ και μία εβδομάδα λογίζεται ως παίκτης του Παναθηναϊκού μετά την συμφωνία του με το «τριφύλλι» , ωστόσο, μέχρι και σήμερα δεν έχει ανακοινωθεί και επίσημα η μεταγραφή του. Αυτό έχει συμβεί, καθώς στην «πράσινη» ΠΑΕ περιμένουν ένα έγγραφο σχετικά με τα τροφεία του παίκτη, ώστε να μην χρειαστεί το «τριφύλλι» να δαπανήσει κάποιο ποσό για την απόκτησή του. Είναι θέμα διαδικαστικό και αναμένεται να λύθει άμεσα.

Από κει και πέρα, ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε τα νέα συμβόλαιο δύο νεαρών και ταλαντούχων παικτών της Κ19. Ο λόγος για τον Σπύρο Τζαβίδα και τον Αλέξανδρο Σαντικάι.

Η ανακοίνωση για τον Τζαβίδα αναφέρει τα εξής:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την επέκταση συμβολαίου του Σπύρου Τζαβίδα έως το 2022. Γεννημένος στις 21 Νοεμβρίου 2001 ο Τζαβίδας διανύει την όγδοη σεζόν του στο Τριφύλλι. Ο 17χρονος επιθετικός είναι βασικό στέλεχος της ομάδας Νέων».

Εκείνη για τον Σαντικάι, υπογραμμίζει:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την επέκταση συμβολαίου του Αλέξανδρου Σαντικάι έως το 2021. Γεννημένος στις 15 Νοεμβρίου 2001 ο Σαντικάι διανύει την τέταρτη σεζόν του στο Τριφύλλι. Ο 17χρονος κεντρικός αμυντικός είναι βασικό στέλεχος της ομάδας Νέων».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα