Συμφώνησε με Χουάν Χοσέ Περέα ο Παναθηναϊκός!

Συμφώνησε με Χουάν Χοσέ Περέα ο Παναθηναϊκός!

Gazzetta team
Συμφώνησε με Χουάν Χοσέ Περέα ο Παναθηναϊκός!

bet365

Ο Παναθηναϊκός συμφώνησε με τον 19χρονο Κολομβιανό επιθετικό Χουάν Χοσέ Περέα, ο οποίος κατέκτησε πέρυσι το Youth League με την Κ-19 της Πόρτο!

Ενίσχυση στην επίθεση για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος αποφάσισε να επενδύσει στον ταλαντούχο επιθετικό Χουάν Χοσέ Περέα, ο οποίος έμεινε ελεύθερoς από την Κ-19 της Πόρτο. Ο 19χρονος έχει ύψος 1.84, είναι δεξιοπόδαρος και αγωνίζεται κυρίως στην κορυφή της επίθεσης, ωστόσο μπορεί να παίξει και πιο πίσω, ως δεύτερος επιθετικός ή επιθετικός μέσος.

Ο Κολομβιανός είχε εντοπιστεί από το δίκτυο σκάουτινγκ της Πόρτο και είχε ενταχθεί στους «Δράκους» το καλοκαίρι του 2018 από την Εσκοφουτουπέρ της πατρίδας του. Μολονότι δεν έπαιξε στη φάση των ομίλων του Youth League, το οποίο πέρυσι κατέκτησε η ομάδα του Οπόρτο, χρησιμοποιήθηκε στα νοκ άουτ και μάλιστα αγωνίστηκε 90 λεπτά στον τελικό, πανηγυρίζοντας στο τέλος με τη σημαία της πατρίδας του.

Οι «πράσινοι» παρακολούθησαν την περίπτωσή του και αποφάσισαν ότι είναι ένας επιθετικός με σημαντικές προοπτικές, ο οποίος μπορεί να ενταχθεί άμεσα στην πρώτη ομάδα. Έτσι, συμφώνησαν προφορικά μαζί του και μετά το τέλος των ιατρικών εξετάσεων αναμένεται να υπάρξουν επίσημες ανακοινώσεις! Ο Περέα, ο οποίος πριν την Πόρτο είχε κάνει προπονήσεις και με την Ζάλτσμπουργκ, έφτασε στα τέλη Ιουλίου μια ανάσα από την ρωσική Κρίλια. Ωστόσο, τελευταία στιγμή η μεταγραφή του χάλασε.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα