Επιστροφή Δημήτρη Διαμαντόπουλου στον Άρη

Επιστροφή Δημήτρη Διαμαντόπουλου στον Άρη

Βασίλης Βλαχόπουλος
Επιστροφή Δημήτρη Διαμαντόπουλου στον Άρη

bet365

Ο Δημήτρης Διαμαντόπουλος επιστρέφει στα πλάνα του Σάββα Παντελίδη έπειτα από ένα διάστημα κατά το οποίο έκανε αποκλειστικά ατομικό πρόγραμμα προπόνησης.

Ο έμπειρος επιθετικός ταλαιπωρήθηκε από πρόβλημα τραυματισμού στη μέση, χρειάστηκε μάλιστα να υποβληθεί σε επέμβαση η οποία τον κράτησε εκτός δράσης για μεγάλο χρονικό διάστημα και παράλληλα τέθηκε υπό αμφιβολία η παρουσία του στην ομάδα. Για την ακρίβεια, είχε σημειωθεί ότι στην περίπτωση που αποφάσιζε ο ίδιος την αποχώρησή του από την ομάδα, οι «κίτρινοι» δεν θα ύψωναν εμπόδια.

Ωστόσο, το κλίμα για τον Δημήτρη Διαμαντόπουλο άλλαξε την τελευταία εβδομάδα, πλέον αναμένεται να επιστρέψει στις προπονήσεις της ομάδας και φυσικά να μπει στα πλάνα του Σάββα Παντελίδη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα