Με Ντομίνγκες ο Πανιώνιος απέναντι στον Βόλο

Gazzetta team
Με Ντομίνγκες ο Πανιώνιος απέναντι στον Βόλο

bet365

Την πρώτη αποστολή της σεζόν ανακοίνωσε στις τάξεις του Πανιώνιου ο Άκης Μάντζιος για την πρεμιέρα της Super League 1 κόντρα στον Βόλο στη Νέα Σμύρνη (25/08, 19:15).

Με προπόνηση που έγινε στο στάδιο της Νέας Σμύρνης, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ιστορικού για τον πρώτο εντός έδρας αγώνα της περιόδου 2019-20.

Μετά το τέλος της, ο Άκης Μάντζιος, ανακοίνωσε την αποστολή την οποία αποτελούν 19 ποδοσφαιριστές. Σε αυτή συμπεριλήφθηκε κανονικά ο Ντομίνγκες, που όπως όλα δείχνουν θα πάρει και θέση βασικού στο κέντρο της άμυνας. Εξάλλου «παρών» δήλωσε και ο Αραμπούλι, που ξεπέρασε τη θλάση που τον ταλαιπωρούσε, αλλά δεν αναμένεται να ξεκινήσει βασικός.

Αναλυτικά η αποστολή: Κότνικ, Μαλέρμπ, Σταυρόπουλος, Ευαγγέλου, Μίκο, Ντομίνγκες, Παπαγεωργίου, Σαραμαντάς, Λυμπεράκης, Μαξίμοβιτς, Μιλόγεβιτς, Μανιάτης, Κόρμπος, Άρσε, Καμαρά, Αραμπούλι, Τσιλούλης, Δούμτσιος, Εμμανουηλίδης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα