ΑΕΚ: Προπονήθηκε κανονικά ο Τσιγκρίνσκι

ΑΕΚ: Προπονήθηκε κανονικά ο Τσιγκρίνσκι

Δημήτρης Βέργος
ΑΕΚ: Προπονήθηκε κανονικά ο Τσιγκρίνσκι

bet365

Ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, όπως αναμενόταν, μπήκε σε κανονικό πρόγραμμα στη σημερινή προπόνηση της ΑΕΚ και μένει να φανεί αν θα δηλωθεί τελικά στη λίστα για να προλάβει τη ρεβάνς με την Τράμπζονσπορ.

Ολυμπιακός - Κράσνονταρ με αξεπέραστο Live Στοίχημα και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα! (21+)

Ο Ουκρανός στόπερ έκανε όλο το προηγούμενο διάστημα ατομικό πρόγραμμα λόγω του τραυματισμού που είχε αποκομίσει στο φιλικό με την Μπασάκσεχιρ, ωστόσο στη σημερινή προπόνηση όλα έδειχναν ότι θα δοκίμαζε να προπονηθεί κανονικά.

Ο Τσιγκρίνσκι έβγαλε το πρόγραμμα και πλέον θέτει υποψηφιότητα για να βρίσκεται στην αποστολή για τη ρεβάνς με την Τράμπζονσπορ. Μένει να φανεί αν τελικά δηλωθεί το όνομά του στη λίστα της ΑΕΚ για τις αναμετρήσεις με την τουρκική ομάδα, καθώς οι κιτρινόμαυροι έχουν το δικαίωμα των αλλαγών μέχρι την παραμονή της πρώτης αναμέτρησης.

Όσον αφορά τον Βίκτωρα Κλωναρίδη, αυτός συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα που ακολουθεί, με τον Μιγκέλ Καρντόσο να μην έχει κανένα άλλο πρόβλημα ενόψει της αναμέτρησης της Πέμπτης για τα πλέι οφ του Europa League.

Η αυριανή προπόνηση είναι προγραμματισμένη στις 18.00 στα Σπάτα ενώ νωρίτερα, στις 16.00 ο Μιγκέλ Καρντόσο και ο Βασίλης Μπάρκας θα παραχωρήσουν την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα