Σίμος: «Δουλειά για να είμαστε έτοιμοι»

Σίμος: «Δουλειά για να είμαστε έτοιμοι»

Gazzetta team
Σίμος: «Δουλειά για να είμαστε έτοιμοι»

bet365

Ο κόουτς του ΟΦΗ τόνισε πως οι κρητικοί θέλουν να παρουσιαστούν όπως πρέπει στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος
Το ματς με τον Αρη για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος σκέφτονται στον ΟΦΗ και αυτό τόνισε ο Γιώργος Σίμος, μετά το αποψινό φιλικό με τον Εργοτέλη. «Ηταν ένας χρήσιμος και αναγκαίος αγώνας οκτώ μέρες πριν την έναρξη. Ξεκινήσαμε λίγο νωθρά μετά βρήκαμε τα πατήματα μας. Είδαμε καλά στοιχεία αλλά και στοιχειά που από Δευτέρα πρέπει να βελτιώσουμε. Από Δευτέρα δουλειά για να είμαστε έτοιμοι στην πρεμιέρα με τον Αρη», ανέφερε και μετά ρωτήθηκε για τα μεταγραφικά. «Γίνονται προσπάθειες για δυο στόπερ. Δεν υπάρχει τίποτα ανακοινώσιμο».
Για την εικόνα της ομάδας στο πρώτο ημίχρονο σχολίασε πως «προσπαθήσαμε να δώσουμε χρόνο συμμετοχής σε μια 15αδα παικτών ώστε να είμαστε έτοιμοι και να επιλέξουμε τους καλύτερους», ενώ για τις αποχωρήσεις είπε ότι «υπάρχουν παιδιά που έχουν συζητήσει με την ομάδα και έχουν ενημερωθεί. Στις 11 πάρε δέκα μετά το ματς με τον Αρη θα ξέρουμε τον βαθμό ετοιμότητας μας». Κλείνοντας του μεταφέρθηκε πως υπάρχουν πλέον πολλές λύσεις στην επίθεση. «Δεν υπάρχει καλύτερο πράγμα σε μια ομάδα να υπάρχει συναγωνισμός. Μέσα από τον κάθε παίκτη κερδίζει η ομάδα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα